Bir dizi daha yolun sonuna geldi!

Fox TV'deki popüler dizi final yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir dizi daha yolun sonuna geldi!

Fox TV'nin geçen sene yaz aylarında ekrana getirdiği ve büyük bir rating başarısı yakalayan 'Kocamın Ailesi' dizisi final yapıyor.



Yapımcılığını Mia Film'in yaptığı ve kadrosunda Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Yeşim Salkım, Yıldız Kültür gibi isimlerin bulunduğu dizi 57. bölümüyle ekranlara veda edecek.



Vatan gazetesinin TV yazarı Oya Doğan'da bugünlü yazısında dizinin final yapmasının sebeplerini sıraladı:



r Ailesi, tüm sıcaklığı, gürültüsü, olaylarıyla gelecek hafta ekrana veda ediyor. Kocamın Ailesi çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 57’nci bölümüyle final yaparken Tarık’ın kaçırılmasının perde arkası da ekrana yansıyacak. Geçen sezon perşembe akşamları yayınlanan ve özellikle AB grubunda zirveye oturan dizi sezon arasının ardından kan kaybetti. Tarık’ın ailesinin kaybolan çocuğu Engin olduğunun ortaya çıkmasının ardından büyük bir düğüm çözüldüğü için hikâye yan hikâyelerle devam ediyordu. Tarık’ı kimin kaçırdığı sorusunu hep ana gündem maddesi yaparak...



Ancak bence dizinin kan kaybetmesinin iki büyük nedeni var. Öncelikle ne yazık ki, seyirci artık bir diziye kendisini sadece bir sezon ait hissediyor. İlk ara verildiğinde de “Sıradaki” diyor ve yeni işle ilişki kuruyor. Kocamın Ailesi geçen yıl başladığında öyle bir açığı kapatmıştı. Ancak yaz tatili onun da seyirci kaybetmesine neden oldu. Belki de sadece 2 hafta ara verse bugün devam eden diziler arasına adını yazdırırdı. Kabul ediyorum, ekip yoruldu ama izleyici de dizilerle uzun ilişki yaşamaktan sıkıldı.



Yazının devamını okumak için tıklayınız



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin