Beşiktaş esnafı, Digiturk zamlarını protesto etti!

Digiturk aboneliğine yapılan zam oranı Beşiktaş esnafını çileden çıkarttı. Kaynak: Beşiktaş esnafı, Digiturk zamlarını protesto etti

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş esnafı, Digiturk zamlarını protesto etti!

Konu ile ilgili Digiturk yetkilileri ile görüşmek isteyen esnaflar yanıt alamayınca seslerini duyurmak için  Beşiktaş’ta bulunan Digiturk Marmara Bölge Temsilciliği önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdiler



Beşiktaş Esnaflar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde biraraya gelen işletme sahipleri Beşiktaş Kartal Heykeli önünde toplandıktan sonra Abbasağa’da bulunan Dijiturk Marmara Bölge Temsilciliği önüne  kadar  ‘Esnafız, enayi değiliz’ , ‘Digiturk cebimizden elini çek ‘, ‘Fırsatçı Digiturk’ şeklinde sloganlarla bir yürüyüş gerçekleştirdiler.



Burada esnaflar adına basına bir açıklama yapan Beşiktaş Esnaflar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, Beşiktaş esnafının geçtiğimiz dönem özellikle yaşanan terör olayları başta olmak üzere, ekonomik durgunluk nedeniyle zor bir dönem geçirdiğini, kimi esnaf arkadaşlarının kiralarını dahi ödeyemediklerini bu nedenle  Digiturk’ün yapmış olduğu yıllık abonelik bedelini olan 31 bin lirayı ödeyemez durumda olduklarını belirterek, ‘Bu konuları görüşmek için geldik ancak müşterisi sayesinde ayakta kalan Digiturk’te görüşecek, sorunlarımızı anlatacak bir muhattap bulamadık’ dedi. 



Yaşanan tüm olumsuzlukları dayanışma içinde aşmaya çalıştıklarını belirten Yılmaz, bu süreçte tek tesellimiz Beşiktaş’ın şampiyonluğu oldu. Bu durumun farkında olup fırsatçılık yapan Digiturk Kanalı, Beşiktaş semtine özel bir fiyat politikası izlemeye başlamıştır. İstanbul’un hiçbir semtinde görülmeyen bu fiyat politikasına karşı Digiturk kanal yöneticileriyle tüm görüşme taleplerimiz geri çevrilmiştir. Bugün burada yaptığımız eylem bir başlangıç, ayrımcı ve çıkarcı bir politika uygulamaya çalışan ve biz esnafı mağdur eden bu zihniyeti kınıyoruz. Digiturk kanalının bu haksızlığı görmesini ve yetkililerini harekete geçirmesini bekliyoruz. Bu haksız uygulama devam ederse üyeliğimizi iptal kampanyası da yapacağız’ dedi.  Basın açıklamasının ardından bir süre  Digiturk binasının önünde bekleyen esnaflar daha sonra sessiz bir şekilde dağıldılar.



 



 


Etiketler digitürk protesto
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin