'Berkay ne yapsa nafile'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Berkay ne yapsa nafile'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Berkat ne yapsa nafile



Berkay’ın “Aylık kazancım 1000 lira” çıkışı, Arda Turan’ın sözlü ve fiziksel saldırısının neredeyse önüne geçti. Berkay’ın yaptığı iletişim hatası Arda Turan’a puan kazandırır mı, bu çekişmeli davadan kim kazançlı çıkar?



Cengiz Semercioğlu: Arda Turan haklı olduğunu düşünüyorsa neden davayla ilgili gizlilik kararı aldırmaya çalıştı? Madem haklısın, her şey ortaya dökülsün. Hastanede ateşlediği ruhsatsız silahın dedesinden kaldığını söylüyor. Dedesi 2011 yılında vefat ettiğinde 81 yaşındaydı. Berkay, eli bu kadar güçlüyken “1000 lira” açıklamasıyla gereksiz yere hedefin sapmasına neden oldu.



Onur Baştürk: Berkay sonradan ne kadar “O açıklamayı şunun için yaptım, amacım şuydu” dese de artık nafile. Kimseyi inandıramadı. Dahası, sosyal medyasında paylaştığı videodaki “Geçin bunları” lafı daha da tüy dikti her şeyin üstüne. Arda’ya puan kazandırır mı bu olay bilmem. Ama Berkay olaydaki mağdur kişiyken bir anda nefret edilen kişiye dönüştürdü kendisini. Cidden büyük başarı!



Ömür Gedik: Berkay’ın aylık kazancının 1000 lira olmadığını tabii ki herkes biliyor. “Kinaye yaptım” diye kendisi de söyledi zaten. Ama söylediği yer yanlış, keşke bunu mahkemede yapmasaydı. Davanın içeriğinin bile önüne geçti bu cümlesi.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin