Berk Oktay’dan küfür açıklaması

Kadrosunda yer aldığı Savaşçı dizisinin setinde çalışan set arkadaşlarına küfür ettiği gerekçesiyle gündeme gelen Berk Oktay'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Berk Oktay’dan küfür açıklaması

Savaşçı’nın setinde başrol oyuncusu Berk Oktay’ın, set çalışanlarına hakaret ettiği, çalışanların da ünlü oyuncu ile çalışmama kararı aldığı iddia edildi. Berk Oktay da bu iddialar sonrasında sosyal medya hesaplarından açıklama yayınladı.



İşte Berk Oktay’ın o açıklaması:



“Oyuncu olarak görev aldığım, canla başla çalıştığım ve başarısıyla gurur duyduğum ‘Savaşçı’ isimli dizimiz ve şahsımla ilgili yapılan iftira ve karalama kampanyasını üzülerek takip etmekteyim. Herkes şunu bilmelidir; 17 senedir, şerefimle, ahlaki değerlere olan bağlılığımla dimdik durarak, tırnaklarımla kazıyarak alın teri döktüğüm bu sektörde, her çalışma arkadaşımı, yol arkadaşımı kardeşim gibi görüp, kendimden ayırmadım. Ekmek kırıntısının değerini çok iyi bilen biri olarak, Savaşçı dizisi dahil hiçbir arkadaşımın hakkı yenmesin, maddi zarara uğramasın diye bant yetiştirme kaygısı yaşanan bölümlerde kendimden fedakarlık edip onlardan fazla çalıştım (ekipler 2’ye bölünebiliyor ben bölünemiyorum). Geçmişte çalıştığım yüzlerce bölüm dizide bir kişinin dahi kalbini kırmamışken toplucu bir ekibe küfrettiğime inanmak haksızlıktır. Tüm oyuncu arkadaşlarım “Yönetmen bu sete bir daha girerse biz bu işte yokuz” demişken, yönetmenin ve ekibinden birkaç kişinin manipülasyonuna, provokasyonuna kanmak ve inanmak abestir. Ben ve gerçeği bilen gören tüm ekip arkadaşlarım işimizin başında, Savaşçı ruhumuzla dizimizi çekmeye devam ediyoruz. Gerçeği gören şirketimiz Limon film, bana desteklerini ileten tüm sektör çalışanı emekçi kardeşlerime ve seyircilerimize teşekkür ederim. Kalbimiz temiz olsun.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin