Beraat eden ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü!

Eda Küçük ile Tolga Pancaroğlu arasındaki davada yargılanan Deniz Evin, beraat etti.

Google Haberlere Abone ol
Beraat eden ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü!

Sunucu Eda Pera Küçük ile eski sevgilisi oyuncu Tolga Pancaroğlu arasında süren darp, tehdit ve hakaret davası kapsamında yargılanan oyuncu Deniz Evin dünkü duruşmada beraat etti.



Eda Pera Küçük, sevgilisi Pancaroğlu'nun yakın arkadaşı olan Deniz Evin'den de kendisine attığı mesaj nedeniyle şikayetçi olmuştu. Beraat kararının ardından yazılı bir açıklama yapan Deniz Evin, ekmeğiyle oynandığını söyleyip açtı ağzını yumdu gözünü.



İşte, Deniz Evin'in o açıklaması:



"Merhaba... Yaklaşık 1,5 sene önce hayatımda yapmayacağım dediğim bir şeyle itham edildim. Bir kez olsun doğru mu diye sorulmadan organize bir şekilde televizyon gazete ve sosyal mecrada linç edilmek istendim. Ekmeğime engel olup anlaştığım işlerin feshedilmesine sebep oldular (oldunuz) eyvallah dedim sustum ekmek tekrar kazanılır çünkü.



Ama onurumu ayaklar altına almak istediler (istediniz) o olmadı ona susmadım susamazdım. “Haklıysan Korkma Hak Seni Korur “sözüne sığındım mücadele ettim ve bugün mahkeme kararıyla beraat ettim. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır.



Bu kötü zamanlarda bana inanan yanımda olan bir kez olsun şüphe duymayan eşime aileme gerçek dostlarıma ve güzel insanlara teşekkür ederim. Ben, suçsuz olduğum halde beni yerenleri suçlayanları buna çanak tutanları Allah’ın adaletine bırakıyorum.

Saygılarımla Deniz Evin"



Beraat eden ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin