'BEGÜM', 'LEYLA'DAN DAHA BAŞARILI OLMALI

'Yaprak Dökümü'nün 'Leyla'sı 'Begüm' oldu. Yeni yayın döneminde 'Sensiz Olmaz'ın kadrosunda yer alan Gökçe Bahadır, Akşam'a konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'BEGÜM', 'LEYLA'DAN DAHA BAŞARILI OLMALI

SHOW TV ekranlarında yepyeni dizi başlıyor... Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği 'Sensiz Olmaz ' adlı dizide başlıca rolleri Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Güven Hokna paylaşıyor. Dizi boşanmış bir kadının tüm acılara rağmen ayakta kalma mücadelesini anlatıyor. Bir dönem ekranlara damga vuran 'Yaprak Dökümü'nde 'Leyla' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gökçe Bahadır, bu kez varlıklı bir ailenin kızı olan 'Begüm' karakteriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Haziran ayında Ali Sunal'la evlenen çiçeği burnunda gelin Gökçe Bahadır AKŞAM'a konuştu.



- 2011 yılına hareketli başladınız. Bu sizi heyecanlandırıyor mu?
2011 yılı benim için şu an hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim. Hayatımın en güzel, en hareketli yılı oldu. Dizide 'Begüm' karakterini oynuyorum. Zengin bir ailenin, varlıklı bir ailenin tek kızı. Kocasıyla birlikte mutlu bir hayatları var. Ama kocasını hiç kaybetmek istemiyor. Kocasını çok seven, çok aşık bir kadın Begüm. Ayrıca Çağan Irmak'ın filmi, evliliğim, hem çok güzel bir işi geride bıraktım ve yeni bir işe başlamanın heyecanı var. O yüzden heyecanlarım çok fazla bu sene. Kasım ayında da filmim vizyona girecek. 


-  Senaryoda sizi cezbeden ne oldu?
Çok güzel, çarpıcı bir hikayesi var. 'Acaba ben olsam ne yapardım' duygusuna sürükleyecek bir konusu var. Kendimi bu ekibin içinde görmek hoşuma gidiyor şu an. Güzel, çok kaliteli bir ekip.  Ve her oyuncunun da kendine ait bir kitlesi var.


Dev kadro
'SENSİZ Olmaz'ın kadrosu Nurgül Yeşilçay (Feryal), Murat Han (Hakan), Onur Saylak (Aydın), Deniz Deha Lostar (Alp), Güven Hokna (Gülümser) Zeyno Üstünışık (Handan), Gökçe Bahadır (Begüm), Yeşim Gül (Sumru), Sinan Pekinton (Talat) ve Açelya Özcan (Sena) gibi oyunculardan oluşuyor.


Beklentiler yüksek daha ileri gitmeliyim


- Dizi teklifi geldiğinde ne hissettiniz?
Rolü ve senaryoyu çok beğendim. Beklentiler yüksek benden. 'Leyla'dan daha başarılı olmalıyım. Önceki işimden daha iyi olmalıyım. Her zaman daha iyi olmalıyım. 'Daha ileriye gitmeliyim' endişesi var. Benden beklenen de bu.


- Set dışında neler yapmaktan hoşlanıyorsunuz?
Evimle ilgileniyorum.


- Evimle ilgileniyorum derken, neler yapıyorsunuz?
Yemek yapmayı çok severim. Özellikle pasta ve kurabiye yapmayı seviyorum. Boş zamanlarımda onları yapıyorum. Çiçeklerim var. Onlarla ilgileniyorum. Spor yapıyorum mutlaka. Yoga yapıyorum, film izliyorum. Şimdi kendime küçük bir bateri aldım. Bateri çalıyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin