Başsavcıdan gazetecilere veda!

HSYK'nın yaz kararnamesiyle Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Mehmet Özel'in ilk veda ziyareti İnegöl Gazeteciler Cemiyeti'ne oldu.

Google Haberlere Abone ol
Başsavcıdan gazetecilere veda!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi'nin 2014 yılı yaz kararnamesiyle Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen İnegöl Başsavcısı Mehmet Özel, veda ziyaretlerine İnegöl Gazeteciler Cemiyeti'nden başladı.



İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, başkan yardımcıları Sadullah Organ ve Hasan Özdemir, yönetim kurulu üyeleri Sinan Unuak, Ali Uzer ve Salih Bakıcı’nın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, “Yaklaşık 5 yıldır İnegöl’de hizmet vermekteyim. 3 yıl cumhuriyet savcısı, 2 yıl da başsavcı olarak İnegöllülere hizmet ettim. Bu süre içerisinde başta siz değerli basın mensubu arkadaşlar, yaptığımız çalışmaların halka duyurulması hususunda bize her zaman destek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. İnegöl, bizim için çok farklı değeri olan bir yer oldu. Bu süreçte İnegöl’ün ağır ceza merkezi olması gibi ilkleri yaşama şansını elde ettik. Büyük bir tecrübeyle keyif alarak hizmet ettik. İnegöl’de çok güzel dostluklarımız oldu. Dostlardan ayrılmaktan dolayı üzüntülüyüz. Dostluklarımızı ve dostlarımızı sadece İnegöl’de bırakıyor, her zaman buluşabileceğimiz ümidiyle şimdilik sadece bir veda ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Ama her vedanın sonucunda bir buluşma ümidinin de olduğunu söylemek isterim. Son yayınlanan yaz kararnamesiyle Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandım. Tekrar buluşmak ümidiyle hoşça kalın” dedi.



Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Veda hoş olmayan bir kelime. Ama önemli olan gönüllerden silinmemek. O zaman dostluklar ömür boyu sürer. Sayın başsavcımızın gerçek manada İnegöl dostu, basın dostu olduğuna ve İnegöl’deki adaletin şaşmaz terazisinin bir örneğini teşkil ettiğine inanıyorum" diye konuştu. (İHA)


Etiketler başsavcı hsyk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin