Başrol oyuncusuz gala!

Kızım ve Ben filminin yönetmeni ve senaristi Murat Gürvardar'dan, galaya katılmayan başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'na sitem...

Google Haberlere Abone ol
Başrol oyuncusuz gala!

Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Kızım ve Ben" filminin galası dün akşam Levent'te bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Oyuncu kadrosunun neredeyse tamamının katılım gösterdiği galaya kadın başrol İrem Helvacıoğlu'nun katılmaması büyük şaşkınlık yarattı.



Başrol oyuncusuz gala!



Aynı zamanda atv'de yayınlanan "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde de rol alan Helvacıoğlu'nun, galaya katılmasına "Sen Anlat Karadeniz"in yönetmeni Osman Sınav'ın izin vermediği öğrenildi.



Başrol oyuncusuz gala! - Resim : 2



Konuyla ilgili Star TV'de yayınlanan "Duymayan Kalmasın" programı kameralarına açıklamalarda bulunan "Kızım ve Ben"in yönetmeni ve senaristi Murat Gürvardar ise hem İrem Helvacıoğlu'na, hem de Osman Sınav'a sitem etti. 



Yönetmen Murat Gürvardar açıklamasının devamında dizi Trabzon'da çekildiği için "Kızım ve Ben"in ilk gösteriminin Trabzon'da yapılması teklifinde de bulunduğunu ancak bu önerisinin bile Osman Sıvan tarafından kabul görmediğini belirtti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin