BAŞBAKAN, BARANSU İÇİN 'KÖŞE YAZARI GÖRÜNÜMLÜ CAMBAZ!' DEDİ, BARANSU'DAN JET YANIT GELDİ

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun Uludere için istihbaratın MİT ajanından geldiği iddiasına Başbakan sert yanıt verdi. Bunun üzerine Baransu da Twitter üzerinden Başbakan'a seslendi...

Google Haberlere Abone ol
BAŞBAKAN, BARANSU İÇİN 'KÖŞE YAZARI GÖRÜNÜMLÜ CAMBAZ!' DEDİ, BARANSU'DAN JET YANIT GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uludere'de 35 vatandaşın jet bombardımanı sonucu ölümüyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Baransu hakkında şunları söyledi:


"MİT'in son anda istihbaratı yoktur, bilgi 9-10 gün önce verilmişti. Bunu yazan köşeyazarı görünümlü cambazlar var. Köşeyazarı görünümlü bu cambazların herhalde MİT içinde böcekleri var ama doğru bilgi alamıyorlar."


Baransu'dan jet yanıt


Baransu Twitter'dan Başbakan'a anında yanıt verdi. Baransu'nun mesajları şöyle:

"Sayın Başbakan iki canbaz bir ipte oynamaz, hatırlatayım size. Öyle böcek diyerek olayı sulandırmayın Gerçeği siz de benim gibi biliyorsunuz

Sayın Başbakan, Emre Uslu I. Koşaner istifa edecek dediğinde de esip gürlemiştiniz. Ne oldu sonra... Hatırlatayım dedim

Sayın Başbakan hatırlatayım. Senin İçişleri bakanına bağlı jandarma beni dinledi Şimdi de evimin ve iş yerimin üzerine bir heron istiyorum.

Sayın Başbakan, bugün anladım ki sizden daha iyi MİT'i biliyorum. MİT arşivlerini MOSSAD'a açmıştı. Böceğe değil Mossad ajanlarına bak.

Bu ülke canbazın kim olduğunu da öğrenecek. Canbazları da. Sayın Başbakan siz de çok iyi bildiklerinizi öğreneceksiniz

Sayın Başbakan ben eli silah tutanlardan korkmadım. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan'dan korkacağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz."


BARANSU'NUN BUGÜNKÜ YAZISI İÇİN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin