Başarılı oyuncu Alma Terzic Netflix'te!

Google Haberlere Abone ol
Başarılı oyuncu Alma Terzic Netflix'te!

2011 yılında senaryosu Angelina Jolie tarafından yazılan ve yönetilen 'In the Land of Blood and Honey’deki rolüyle dikkatleri üzerine çeken ve başarılı projelere imza atmaya devam eden Bosna Hersekli oyuncu Alma Terzic bu kez de Netflix’te yayına giren The Maus filmindeki başrolüyle konuşuluyor.



Başarılı oyuncu Alma Terzic Netflix'te!



Latin Amerika filmlerinin en önemli isimlerinden Gerardo Herrero’nun senaristliğini üstlendiği aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda da oturduğu film, Bosna Hersek’te tatile çıkan meraklı bir çiftin başına gelen olaylar etrafında gelişiyor. Korku ve gerilim dolu filmde, Bosna Hersek’e tatile çıkan  Alex ve Selma, seyahat sırasında arabalarının bozulması üzerine yakınlardaki bir kasabaya sığınmaya karar verirler. Selma, tuhaf bir gücün kendilerini takip ettiğinden emindir. Alex ise Selma’nın hurafelerinden etkilenmemek için elinden geleni yapsa da içten içe şüphelenmektedir. Selma’nın iyi şans için taktığı kolye, bu tuhaf gücün ilgisini çekmektedir! Bosna Hersek ormanları bu çifte mezar mı olacak?



Başarılı oyuncu Alma Terzic Netflix'te! - Resim : 2



Alma Terzic kimdir?



Alma Terzic, 11 Temmuz 1987 tarihinde Bosna Hersek, Zenica'da doğdu. Memleketinde savaş başladığında 5 yaşında olan Terzic eski Bosna Hersek ’deki iç savaşın acılarını küçük bir çocukken yaşamış ve 2 yıl boyunca bodrumda saklanmak zorunda kalmıştır.  Sinema hayatına 2008 yılına ait “Snow” filmi ile başlayan Terzic 2011 yılında 2008 yılında "Snow" (Kar) adlı sinema filmi ile sinema hayatına başladı.



2011 yılında senaryosu Angelina Jolie tarafından yazılan ve yönetilen “In the Land of Blood and Honey” (Kan veAşk) adlı sinema filminde oynadı.



2012 yılında Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen ile birlikte rol alarak müziklerini Zülfü Livaneli'nin üstlendiği  "Veda" adlı dizisinde Eirene karakterini canlandırdı. Dizide Kerem Bürsin’in oynadığı Yiğit adlı karakterin önce sokakta sonra da bir pavyonda karşılaştığı hayat kadınını Boşnak oyuncu Alma Terzic canlandırdı.



2013 yılında “Öyle Sevdim ki Seni” sinema filminde oynadı. Öyle Sevdim ki Seni filminde yolu Ukrayna’dan Trabzon’a düşen ve fuhuşa zorlanan Olga’yı canlandırdı.



Türk TV seyircisinin aşina olduğu güzel oyuncu Mavi Kelebekler, Veda, Fatih gibi dizilerde kamera karşısına geçti. Öyle Sevdim ki Seni adlı Türk filminde oynadı.



Filmleri ve Dizileri:



2016 - 2017 - Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi (Ester)

2015-2017 - Muhteşem Yüzyıl Kösem (Handan Sultan)

2014 - Şeref Meselesi (Gül) (TV Dizisi)

2013 - Üç Yol (Sinema Filmi)

2013 - Öyle Sevdim ki Seni (Olga) (Sinema Filmi)

2013 - Fatih (Züleyha) (TV Dizisi)

2012 - Veda (Eirene) (TV Dizisi)

2011 - Mavi Kelebekler (TV Dizisi)

2011 - Kan ve Aşk (In the Land of Blood and Honey) (Hana) (Sinema Filmi)

2010 - Unutma Beni İstanbul (Sinema Filmi)

2009 - volim te... (kısa film)

2008 - mahala (kısa film)

2008 - Snow (Lejla) (Sinema Filmi)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin