Barış Arduç yeni dizisi 'Kuzgun'da nasıl bir role hayat verecek?

Yakışıklı oyuncu yeni rolüyle ters köşe yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Barış Arduç yeni dizisi 'Kuzgun'da nasıl bir role hayat verecek?

Barış Arduç, önceki kış 'Kiralık Aşk' biter bitmez Star TV ile yeni bir dizi anlaşması yapmış ancak içine sinen bir proje olmadığı için iki sezon beklemişti. Yakışıklı oyuncu sonunda Ay Yapım'ın 'Kuzgun' adlı iddialı dizisiyle el sıkıştı.



Senaryosunu Emmy ödüllü 'Kara Sevda' dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ile Özlem Yılmaz'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturacak. Çekimleri Ürgüp sahneleriyle başlayacak olan dizinin görüntü yönetmenliğini ise Aras Demiray yapacak.



Peş peşe romantik komedi projelerinde oynayan Barış Arduç, bu kez Burcu Biricik ile başrolünü paylaşacağı 'Kuzgun'da farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu, polis olan babası Yusuf Cebeci'nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen 'Kuzgun' karakterine hayat verecek.



Kuzgun, çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra 'Akça' adıyla başka bir kimlikle yaşamıştır. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul'a dönmeye karar verir.



Güçlü hikâyesiyle dikkat çeken dizide Burcu Biricik ise Kuzgun'un çocukluk aşkı Dila Bilgin'e hayat verecek. Avukatlık yapan Dila ile Kuzgun'un yolları yıllar sonra yeniden kesişecek. Aksiyon sahneleriyle dikkat çekecek olan dizide sık sık Dila ve Kuzgun'un çocukluk yıllarına da yer verilecek.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Kuzgun dizisinin ilk afişi görücüye çıktı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin