Bağcık filminin vizyon tarihi belli oldu!

Görkem Yeltan'ın yeni filmi Bağcık, 7 Haziran'da sinemalarda...

Google Haberlere Abone ol
Bağcık filminin vizyon tarihi belli oldu!

Oyuncu, yazar, yönetmen Görkem Yeltan’ın yeni filmi 'Bağcık' 7 Haziran tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Sinemaseverlerle buluşmaya gün sayan film, festival yolculuğunun yanı sıra Roma’da Cinema d’İDEA Kadın Filmleri Festivali’nde Jüri Özel Ödülü kazandı. Jüri açıklamasında Bağcık’ın engelliliğin dikenli temalarıyla cesaretle mücadele ettiğini, yepyeni bir dil icadıyla gerçek, özel ve duygusal eğitime olanak sağladığını vurguladı.





BAGCIK_FRAGMAN_engsub from Yeditepe Kultur Sanat on Vimeo.



Görkem Yeltan’ın “Yemekteydik ve Karar Verdim”den sonra ikinci uzun metraj sinema filmi olan “Bağcık” bir aile hikayesine odaklanıyor.



Yeni bir aile bağının kurulduğu filmin başrollerinde Kaan Çakır, Pınar Tuncegil, Derin Yeltan, Alin Yeltan yer alırken, Ali Altuğ, Yeşim Koçak, Okan Yalabık, Barış Yıldırım ve birçok önemli isim onlara eşlik ediyor.



Asuman Kafaoğlu Büke, Görkem Yeltan ve Yalçın Akyıldız’ın senaryosunu kaleme aldığı “Bağcık”ın yapımcılığını Karina Film üstleniyor. Filmin ortak yapımcıları: Mehmet Güreli, Yalçın Akyıldız ve Görkem Yeltan. Görüntü yönetmenliğini Ercan Özkan’ın, sanat yönetmenliğini Başak Çakır’ın gerçekleştirdiği filmin özgün müzikleri Yalçın Akyıldız imzasını taşıyor.



Filmin çekimleri Bodrum’da gerçekleştirildi.



Bağcık filminin vizyon tarihi belli oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin