Ayşegül Aldinç’e dava şoku!

Şarkıcı Ayşegül Aldinç’e bin 330 liralık tazminat davası açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ayşegül Aldinç’e dava şoku!

İstanbul Etiler’deki Akmerkez’in otoparkında aracını park etmek isterken bir motosiklete çarpıp devirdikten sonra kaçtığı iddiasıyla Şarkıcı Ayşegül Aldinç’e bin 330 liralık tazminat davası açıldı. Davanın reddini isteyen Aldinç’in avukatı, “Müvekkilim motosiklette önemli bir hasar olmadığını düşünerek aracını başka bir yere park etmiş ve annesiyle sinemaya yetişmek için otoparktan ayrılmıştır” dedi.



İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan davaya göre Akmerkez’deki bir züccaciye mağazasında satış temsilcisi olarak çalışan 28 yaşındaki Samet Sarıömeroğlu 7 Mayıs 2017’de motosikletini otoparka bırakarak iş yerine gitti.  [Ayşegül Aldinç’e motosikletime çarptın davası]

İddiaya göre mesai bitiminde otoparka inen Samet Sarıömeroğlu motosikletinin devrildiğini gördü.



POLİSE BAŞVURDU



Motosiklet hasar görmüştü. Güvenlik kameralarından 34 TN 14…plakalı aracın geri geri park ederken motosikletine çarparak devirdiğini görünce polise başvurdu. Kamera kaydına göre motosiklete çarpan Ayşegül Aldinç daha sonra aracı başka bir yere park etti. Etiler Polis Merkezi Amirliği aynı gün telefonla ulaştıkları Ayşegül Aldinç’i ifade vermesi için polis merkezine çağırdı. Motosikletinin tamir masrafını isteyen Samet Sarıömeroğlu da karakola gitti.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin