Aydın Doğan, medya grubunun genel yayın yönetmenlerini bir araya getirdi. Toplantıda ne konuşuldu?

Doğan Medya Grubu Yayın İlkeleri Kurulu, Aydın Doğan başkanlığında dün Hilton Oteli’nde toplandı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Doğan, medya grubunun genel yayın yönetmenlerini bir araya getirdi. Toplantıda ne konuşuldu?

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Türkiye’nin seçim sürecine girdiğini belirterek, “Medya ve siyaset ciddi bir kutuplaşma içinde, birinin ak dediğine diğeri mutlaka kara diyor. Biz ise çok zor bir yolu seçtik. Habercilikte tarafsız ve bağımsız olacağız dedik. Yayın ilkelerimizde yıllardan beri bunu uygulamaya gayret ediyoruz” dedi.



Doğan Medya Grubu Yayın İlkeleri Kurulu, Aydın Doğan başkanlığında dün Hilton Oteli’nde toplandı. Üyelerin yanı sıra Doğan Grubu yayın organlarının genel yayın yönetmenlerinin de katıldığı toplantıda, seçim döneminde yapılacak yayınlarda bağımsız kalmanın önemi konuşuldu. Toplantıda genel yayın yönetmenleri ve üyeler, eksiklikleri ve istemlerini iletti. Aydın Doğan basına kapalı toplantı öncesi yaptığı açış konuşmasında şunları söyledi:



ÇÖZÜM SÜRECİNİ DESTEKLİYORUZ



“Bu toplantıya birlikte bir değerlendirme yapabilmek maksadı ile genel yayın yönetmenlerimizi de davet ettik. Bu şekilde aradan geçen sürede yayınlarımızın tespit ettiğimiz ilkelere uygunluğunu gözden geçirip, önümüzdeki döneme ilişkin tavsiye ve önerileri öğrenmek istiyoruz. Türkiye seçimlere gidiyor. Bu süreç medyanın daha hassas bir mercek altına alındığı dönem olmaktadır. Bildiğiniz gibi medya ve siyaset ciddi bir kutuplaşma içinde, birinin ak dediğine diğeri mutlaka kara diyor. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin