Aydilge'den estetik ameliyatlar ve güzellik yarışmalarına tepki!

Ünlü şarkıcı, Miss Turkey ve estetikli güzeller konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge'den estetik ameliyatlar ve güzellik yarışmalarına tepki!

Şarkılarıyla olduğu kadar yayınladığı sosyal içerikli vidolarla da dinleyicisinin sevgisini kazanan Aydilge, bu sefer de Miss Turkey Güzellik Yarışması ve estetikli güzeller konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.



"Bize nasıl bir güzellik anlayışı dayatılıyor ki 18-19 yaşındaki genç kızlar bıçak altına yatıp yüzlerini değiştirme gereği hissediyorlar?'' diye soran sanatçı, dünyada her yıl 1 milyon kadının zayıflama ilaçları, yeme bozuklukları ve yanlış diyetler nedeniyle öldüğünün altını çizdi. Genç takipçilerine ''Popüler kültürün size dayattığı rol modellere benzemek zorunda değilsiniz, siz olduğunuz gibi zaten güzelsiniz'' diye seslenen sanatçı, 'kimsenin sizi kağıt bebek gibi kesip biçmesine izin vermeyin'" dedi.



Aydilge'den estetik ameliyatlar ve güzellik yarışmalarına tepki!



Güzel olmakla ya da zenginlikle övünüp, karşısındakini aşağılayan insanlarla nasıl mücadele edeceğini soran bir takipçisini de yanıtlayan Aydilge ''Kilonuzla, boyunuzla tipinizle dalga geçen herkes, unutmayın ki kendi içsel boşluğunu yansıtıyordur size. Övüneceği başka bir şeyi olmadığı için mecbur parasıyla övünüyordur. Kalbin fakirliği, cebin zenginliğiyle geçmiyor'' diyerek son noktayı koydu.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


Aydilge (@aydilgeonline)'in paylaştığı bir gönderi (29 Eyl, 2018, 2:31öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin