Aydilge, sosyal medyada terapi yaptı

Ünlü şarkıcı, takipçileriyle beraber toplu bir terapi seansı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge, sosyal medyada terapi yaptı

Şarkılarının yanı sıra, sosyal medyada yayınladığı vlog tarzı videolarıyla da oldukça ilgi gören Aydilge, bu sefer de takipçileriyle beraber toplu bir terapi seansı yaptı.



'Dertler paylaşmadan hafiflemiyor', diyen sanatçı, eşi Utku Barış Andaç ile kamera karşısına geçerek, hayatlarındaki en kötü, en üzücü, en mutluluk verici, en utandıkları ve en korktukları anları paylaştı.



Takipçilerinin de yüzde yüz dürüst olmak koşuluyla kendi deneyimlerini yorumlara yazmasını isteyen Aydilge, acıların paylaşarak hafiflediğini, mutluluğun da paylaşarak çoğaldığını, bu yüzden hep beraber bir toplu terapi seansı yapmaya karar verdiklerini açıkladı.



"Başımızda bir uzman yok ama en iyi terapist zaten insanın kendisi değil midir?" diyen Aydilge'nin videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Dertler paylaşmadan hafiflemiyor. E zaten hepimiz biraz tırlatmış durumdayız:):) Kendimizce bir toplu terapi seansı yapalım dedik. Haydi buyurun siz de: ) #aydilge @utkubarisandac



Aydilge (@aydilgeonline)'in paylaştığı bir gönderi (3 Nis, 2019, 12:44öö PDT)









 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Biz sizlerle hayatımızdaki en kötü, en üzücü, en mutluluk verici, en utandığımız, korktuğumuz anları paylaştık. 100'de yüz dürüst olduk. Sizler de sizinkileri youtube'da yorumlara yazarak bizlerle paylaşın Kendimizce bir toplu terapi seansı yapalım Ne dersiniz? Başımızda bir uzman yok ama en iyi terapist zaten insanın kendisi değil midir? #aydilge #utkubarışandaç #terapi



Aydilge (@aydilgeonline)'in paylaştığı bir gönderi (3 Nis, 2019, 5:25öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin