AY YAPIM'DAN AGB DENEK LİSTESİYLE İLGİLİ HATIRLATMA

"Reytingde şike" operasyonu kapsamında aranan yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım, medyada yer alan bazı haberlerle ilgili olarak bir hatırlatma yaptı...

Google Haberlere Abone ol
AY YAPIM'DAN AGB DENEK LİSTESİYLE İLGİLİ HATIRLATMA

Yapım şirketi, AGB denek listesinin e-posta yoluyla kendilerine iletilmesiyle ilgili olarak 4 Ekim 2011 tarihinde yayınladığı basın açıklamasını, halen süren reyting soruşturması hakkında çıkan haberler nedeniyle bir kez daha yayınladı.


İşte o açıklama:


"21 Eylül 2011 günü Ay Yapım yetkilisine isimsiz bir e-mail ile AGB deneklerinin listesi olduğu iddia edilen bir liste yollanmıştır. Hangi amaçla yollandığını başka kişilere de gidip gitmediğini bilmediğimiz bu tuzak kokan e-mail'e karşı Ay Yapım üzerine düşeni yapmış ve konuyu derhal çalıştığı TV kanalları olan ATV ve Kanal D yetkililerine iletmiş ve gereğinin yapılmasını talep etmiştir. Şu anda konuşulan süreç, geçtiğimiz hafta Ay Yapım ve TV kanallarının TİAK ve AGB yetkililerine şikayeti ve haber vermesiyle başlamıştır.


Görsel medya sektörünü karıştırmak amaçlı, insanları ve kurumları zan altında bırakma ihtimali olduğunu düşündüğümüz bu olayın bütün boyutlarıyla açıklığa kavuşturulması ve söz konusu e-mail in kim tarafından ve nereden yollandığının tespiti için Ay Yapım geçtiğimiz hafta 2011/136968 soruşturma no'su ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Şu anda olay İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nda soruşturma safhasındadır.


Bilgilerinize sunulur."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin