Avlu yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Avlu'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Star TV'nin en çok izlenen ve geçen sezona damgasını vuran dizisi Avlu'nun yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Google Haberlere Abone ol
Avlu yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Avlu, yeni sezonuyla Eylül’de Star’da yayınlanacak. Limon Film imzalı Avlu dizisinin başrollerinde  Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse yer alıyor. Güçlü senaryo ve oyunculuklar izleyicilerden tam not almıştı. Özellikle evladını kaybeden bir anneyi canlandıran Demet Evgar performansı ile göz dolduruyor. İşte Avlu yeni sezon tanıtımı…



AVLU YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?



Avlu dizisinin yeni sezon tarihi belli olmadı. Ancak dizinin yayıncı kuruluşu tarafından yapılan açıklamada Avlu’nun Eylül ayı içerisinde başlayacağı duyuruldu. Dizinin yeni sezon başlangıç tarihi belli olduğunda, ilgili haberlerimizde bulabilirsiniz.



SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?



Deniz, kızının katilini arıyor… Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.



 




Etiketler avlu limon yapım dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin