ATV'NİN LANSMAN GECESİ BU AKŞAM NEREDE YAPILACAK? GECEDE KİM SAHNE ALACAK?

© MEDYATAVA- Turkuvaz Medya Grubu bu akşam televizyon kanalları atv, A Haber ve Minika’nın yeni dönem programlarının tanıtılacağı bir gece düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
ATV'NİN LANSMAN GECESİ BU AKŞAM NEREDE YAPILACAK? GECEDE KİM SAHNE ALACAK?

Ama bu gecenin daha önce yapılan lansman gecelerinden bir farkı var… Organizasyon bir otelin balo salonunda ya da benzeri bir mekanda yapılmayacak. Turkuvaz Grubu bu yıl misafirlerini bizzat kendi stüdyolarında ağırlayacak.


Bu yıl atv’nin yanına Türkiye’nin ilk HD haber kanalı A Haber ve çocuk kanalı Minika’yı da ekleyen Grup, aynı dönemde yeni görsel medya binasına da geçmiş; burada Avrupa’nın en büyük barco video wall’unun da içinde bulunduğu ve tamamen HD yayıncılığa yönelik donatılmış yeni stüdyolar kurmuştu.


İşte atv, A Haber ve Minika’nın yeni dönem programlarının tanıtılacağı lansman gecesi, yeni görsel medya binasının (Yıldız’daki eski Toprak Holding binası) terasında gerçekleşecek. Geceye dizi oyuncuları, ekran yüzleri, yapımcılar, programcılar ve reklam sektörünün üst düzey yöneticileri katılacak.


atv, A Haber ve Minika yeni dönem programlarının kanal Genel Müdürleri tarafından anlatılacağı gecenin sonunda Ayhan Sicimoğlu bir konser verecek.


© MEDYATAVA-2011

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin