atv'nin Ali ve Sevda dizisinin başrol kadın oyuncusu kim oldu?

Ünlü oyuncu, Keremcem ile partner olacak.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin Ali ve Sevda dizisinin başrol kadın oyuncusu kim oldu?

atv, NTC Medya'dan 'Zengin ve Yoksul' ile Koliba Film'den 'Canevim' dizilerinin ardından, Baba Yapım'dan da 'Ali ve Sevda' adlı projeyi almıştı.



Ufuk Hakan Eren ile Kartal Çidamlı'nın yönetmen koltuğuna oturacağı 'Ali ve Sevda'nın hazırlıkları sürüyor. Dizinin son olarak kadın başrol oyuncusu belli oldu. Projede Ali rolüne hayat verecek olan Keremcem'in partneri Sevda'yı, Özgü Kaya canlandıracak.



atv'nin Ali ve Sevda dizisinin başrol kadın oyuncusu kim oldu?



Önümüzdeki haftalarda sete çıkması planlanan dizide başlıca rolleri Engin Hepileri (Uygar), Mehmet Ali Kaptanlar (Amca), Sebahat Kumaş (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Özlem Başkaya (Hayriye), Taner Turan (Köksal) ve Adnan Biricik (Kurtbey) oynayacak.



'Ali ve Sevda'da yaşadığı mahallede çok sevilen, en büyük amacı kayıp kardeşini bulmak olan Ali Hüroğlu ile bir gece onun evine sığınmak zorunda kalan Sevda Eğilmez'in etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak.



'Ali ve Sevda'da Ali'nin asıl adı Süleyman olan Pilot lakaplı kardeşini canlandırması için Ali Burak Ceylan ile imza aşamasına gelinmişti. Ancak son gelen haberlere göre yönetmen değişikliğinin ardından rol için silbaştan cast çalışması yapılmasına karar verildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin