ATV GECESİNDE NELER OLDU? TURGAY CİNER VE DİNÇ BİLGİN NE YAPTI? İŞTE GECENİN AYRINTILARI

atv´nin yeni yayın dönemi tanıtımı dün akşam Sefaköy atv Merkez Stüdyoları´nda yapıldı. Kalabalık bir davetli grubunun katıldığı gecede sahneye Sezen Aksu çıkarken, Turgay Ciner davetliler ve programcılarıyla tek tek ilgilendi... İşte geceden notlar...

Google Haberlere Abone ol
ATV GECESİNDE NELER OLDU? TURGAY CİNER VE DİNÇ BİLGİN NE YAPTI? İŞTE GECENİN AYRINTILARI

*** Konukların hemen hepsi saatlerce Merkez Stüdyoları'nı aramaktan şikayetçiydi. Davetiyelerdeki krokiler yeterince ayrıntılı olmayınca davetliler uzun süre stüdyoya ulaşamadı. Çevredeki benzinciler bile yol tarif etmekten usandı...

*** Sabah grubu tam kadro gecedeydi. Turgay Ciner ve Dinç Bilgin'in yanı sıra, Fatih Ediboğlu ve Ergun Babahan başta olmak üzere tv ve gazete yönetimi de gece de hazır bulundu.

*** atv'nin haber kadrosu, spor bölümünün yanı sıra tüm programcıları ve kanala dizi hazırlayan yapımcılar ve oyuncular da geceye katıldı.

*** 10. yaşını kutlayan atv'nin gecesinde büyük bir kalabalığa rağmen izdiham yoktu. Gecenin sonunda bile yemek ve içki servisi sürüyordu..

*** Gecenin öne çıkan ismi Turgay Ciner'di. İlk kez bu kadar büyük bir kalabalığın önüne ev sahibi sıfatıyla çıkan Ciner'in sürekli yanında bulunan oğlu da dikkat çekti.

*** Turgay Ciner, konuklarla sohbet ederken atv programcılarıyla da samimi göründü. Zaman zaman haber merkezi yöneticileri, zaman zaman da Savaş Ay, Ali Kırca gibi isimlerle uzun uzun sohbet etti.

*** Dinç Bilgin ise Ciner'in aksine gecede öne çıkmamayı tercih etti. Dinç Bilgin sahnenin ön tarafındaydı...

*** Ancak sahneye çıkan Sezen Aksu, Dinç Bilgin'i onore etti. Dinç Bilgin'in de kendisi gibi izmirli olduğuna dikkat çeken Aksu, "10 yıldır kendimi atv'ye yakın hissediyorum. Bunun nedeni de öndeki beyefendidir" diyerek Dinç Bilgin'i işaret etti.

Medyatava olarak atv'ye nice 10 yıllar diliyoruz...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin