Atletli CEO'lar ihaleye hazırlanıyor!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ 2 Mart 2018’de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Atletli CEO'lar ihaleye hazırlanıyor!

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek.



"Ailecek Şaşkınız filminden kareler" Galerisine Göz At



Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmde babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat (Ahmet Kural) ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan (Murat Cemcir) 7’den 70’e herkesin izleyebileceği sıcacık bir aile komedisiyle sinemaseverlerle buluşacak.



Kural ve Cemcir’in çok önemli bir ihaleye hazırlandığı sahneler ise hem izleyiciyi kahkahaya boğacak, hem de karizmatik CEO kavramına yeni bir soluk getirecek. Müthiş ikilinin üç gün teknoloji üssünü andıran evlerinde leğen ve kahveler eşliğinde çalıştığı bölümler sonrasında atlet ve donlarıyla otururken gelen beklenmedik misafir ise Ferhat karakterinin hayatını değiştirecek.



Atletli CEO'lar ihaleye hazırlanıyor!



'Hayatta en yönetilemeyen duygu aşk'



‘Ailecek Şaşkınız’ filminde çok farklı bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak olan Ahmet Kural “Murat da, ben de ilk kez bir projede işadamını canlandırıyoruz. Oyunculuğun en güzel tarafı bambaşka tiplemelere bürünebilmek. Sinemaseverler bizi bu kez plazalarda, Lamborghini araçlarla, takım elbiselerle görecek. Alışılageldik yöneticilerden çok farklı, komik bir profilimiz olacak. Kendimizi yönetmeyi henüz başaramamışken, bir de hayatta en yönetilemeyen duygu olan aşk devreye giriyor. Kahkahalarla izlenecek bir film yaptık” dedi.



Murat Cemcir ise "Biz işadamlığının hem ciddi, hem de eğlenceli tarafını aynı anda resmettik. Holding çalışanı olmak ve o kadar kişinin sorumluluğunu almak gerçekten zor bir görevmiş ama biz o zorluğu komediye çevirdik. Ortaya çok güzel bir film çıktı" şeklinde konuştu.



Atletli CEO'lar ihaleye hazırlanıyor! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin