Asmed, Ahmet Güneştekin, Refik Anadol ve Ardan Özmenoğlu'nun eserlerine ev sahipliği yapıyor!

Dünyanın en iyi saç ekim merkezleri arasında yer alan ASMED, yeni binasının açılışını 16 Nisan Salı günü gerçekleşen görkemli bir sanat etkinliğiyle kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Asmed, Ahmet Güneştekin, Refik Anadol ve Ardan Özmenoğlu'nun eserlerine ev sahipliği yapıyor!

Saç ekimi alanında dünya çapında tanınan ve bu alanda çok önemli buluşlara imza atan Dr. Koray Erdoğan’ın 2000 yılında kurduğu ASMED Özel Tıp Merkezi, 16 Nisan Salı günü gerçekleşen görkemli bir sanat etkinliğiyle yeni binasının açılışını kutladı. Mesleğindeki başarılarının yanı sıra sanat tutkusuyla da bilinen Dr. Koray Erdoğan’ın alt katını sanat galerisi olarak tasarladığı yeni binada ASMED’in sponsorlarından biri olduğu Pilevneli Galeri Mecidiyeköy’ün yepyeni heykel sergisinin yanı sıra Ahmet Güneştekin, Refik Anadol ve Ardan Özmenoğlu gibi ünlü sanatçıların işlerinin de yer aldığı büyüleyici sanat eserleri konukların beğenisine sunuldu. 



Davete büyük ilgi



Dr. Koray Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve büyük ilgi gören davete iş, cemiyet ve sanat dünyasından Zeynep Yılmaz, Gül Gölge, Ayşegül Toplusoy, Şebnem Dinçgör, Cansen Yeni Kut, Murat Pilevneli, Rabia Kurşun, İpek Köse, Gülbin Simitçioğlu, Hülya Kalyoncu, Esin Demirören, Burak-Melis Hatipoğlu, Sema Basa, Sinem Yıldırım, Meltem Demir, Aslıhan Karalar, Berrin Ak, Derya Karagülle, Irmak Köseoğlu, Nastassia Jakobel, Irmak Köseoğlu, İpek Köse ve Zeynep Mansur gibi çok sayıda ünlü sima katıldı.



İçinde sanat var 



Açılış davetine katılanlar ayrıca sanata yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Dr. Koray Erdoğan’ın kişisel koleksiyonunu da yakından inceleme fırsatı buldu. Çok özel parçaların bulunduğu koleksiyonda Ahmet Güneştekin’in “Beyazıt Tepesi”, “Zülkarneyn”, “Medusa’nın Sırrı” da dahil altı özel eseri, Refik Anadol’un büyüleyici “Melting Memories”i yanı sıra Daniel Firman’ın “Saisir L’Impossible”ı, Ardan Özmenoğlu’nun “Liberte Egalite Beyonce”si, Arik Levy’nin CraterAir’i, Ida Tursic & Wilfried Mille’in Siyah Bettie'si (Black Bettie), Daniel Firman’ın İmkansızı Yakalamak (Pierre)/Saisir L’impossible ve Tony Matelli’in Büst (Sandviç) adlı eserleri yeni sergi kapsamında sanat severlerle buluşacak. ASMED, yıl boyunca sanat meraklılarının ilgisini çekecek sergi ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin