Aslı Şafak programda yaşlandı, hangi yılda olduğunu unuttu! İşte, Mustafa Topaloğlu'nun konuk olduğu o bölüm...

"Aslı Şafak’la İşin Aslı” programı yılbaşı programları arasında en çok konuşulan işlerden biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Şafak programda yaşlandı, hangi yılda olduğunu unuttu! İşte, Mustafa Topaloğlu'nun konuk olduğu o bölüm...

Yapımcılığini BBO YapımŞafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Uçar’ın üstlendiği ve Aslı Şafak’ın sunduğu Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan “Aslı Şafak’la İşin Aslı Yılbaşı Özel” programı yılbaşı gecesi en çok konuşulan ve konuşturan işlerden oldu.



Programa birbirinden renkli ve başarılı isimler konuk oldu. Konuklar arasında yer alan Yılmaz Vural Beşiktaş kulübüne göz kırptı, Ece Seçkin 2019”da çok konuşulacak projesini açıkladı ve ilerleyen saatlerde gecenin sürprizi Mustafa Topaloğlu’dan geldi…  



YILMAZ VURAL’IN FENERBAHÇE AŞKI DEVAM EDECEK Mİ?



Aslı Şafak, programın ilk bölümünde Yılmaz Vural ve Derya Uluğ’u konuk aldı. Vural, Şafak’ın “Hocam  Fenerbahçe aşkı devam edecek mi? “ sorusuna  "Ölene kadar”  diye cevap verdi. Vural ayrıca “Ersun iyi bir arkadaşımız iyi ellere teslim oldu Fenerbahçe”  dedi.



YILMAZ VURAL’DAN BEŞİKTAŞ’A MESAJ



"Neden bu yıl bir Beşiktaş olmasın hocam” sorusu üzerine  Yılmaz Vural eğlenceli bir dille ‘Şenol da çok yoruldu, güzel insanlarsınız kalpleriniz güzel allah mı söyletiyor? Adanademirspor da güzel bir kulüp. yerimizde mutluyuz. biz artık belli bir yaşa geldik. Biraz daha geç kalırlarsa benden bir şey olmaz” diyerek espri bir dille cevap verdi. “Fikret Orman benim çok yakın görüştüğüm arkadaşım.  Çok yakın dostum “ dedi.



ECE SEÇKİN’DEN 2019’UN İLK GÜNLERİNE DAMGA VURACAK PROJE!



2019’DA DÜNYA STARI ENRIQUE IGLESIAS’LA DÜET YAPACAK!



Aslı Şafak, konuklardan Ece Seçkin’e “2019 için hayallerin ve projelerin ne?“ sorusunu sordu. Seçkin, 2018 senesinin son bomba haberini patlattı ve 2019’da dünya starı Enrique Iglesias’la düet yapacağını açıkladı.



SEÇKİN, TEKLİFİN NASIL GELDİĞİNİ İSE ŞÖYLE ANLATTI:



"Bir yaz günüydü. Arkadaşlarımla tatildeydik. Bana bir telefon geldi Enrique Iglesias’la Türkiye’den biriyle düet yapacakmış. Bu projenin seninle olmasını istiyorlar. Ben İngilizce şarkı konusunda rahatım. Türkçe şarkı söylemek neyse İngilizce şarkı söylemek o benim için. Önce inanamadım, onlara mesajı gösterdim. Doğru görüyorum değil mi diye sordum. Sonra şarkıyı gönderdiler.  Yılbaşı gecesi Enrique Iglesias’la şarkımızı kaydettik. Önümüzdeki günlerde de klibini çekiyoruz. Hareketli ve latin bir şarkı. İspanyolca ve Türkçe karışık..."



MUSTAFA TOPALOĞLU GECEYE DAMGA VURDU!



Gece normal akışında devam ederken Mustafa Topaloğlu’nun konuk olmasıyla programın rengi değişmeye başladı. Topaloğlu’nun enteresan ve akışa uymayan sohbeti Aslı Şafak’a zor anlar yaşattı. Reklama gitmeyen, sunucunun konuşmasına izin vermeyen Topaloğlu, program boyunca anlattığı ilginç ve komik konularla seyircilere eğlenceli anlar yaşattı.



Aslı Şafak programda yaşlandı, hangi yılda olduğunu unuttu! İşte, Mustafa Topaloğlu'nun konuk olduğu o bölüm...



ASLI ŞAFAK YAŞLANDI!



Programın ilerleyen saatlerinde Aslı Şafak giderek yaşlandı ve hangi yılda olduğunu unuttu.



Aslı Şafak programda yaşlandı, hangi yılda olduğunu unuttu! İşte, Mustafa Topaloğlu'nun konuk olduğu o bölüm... - Resim : 2



MAKYAJLAR SUZAN KARDEŞ'TEN!



Sosyal medyanın en çok konuştuğu işlerden olan bu bölüm, yıla damgasını vuran en büyük troll bölümlerden biri oldu. Makyajlarını Suzan Kardeş ve ekibinin yaptığı bu özel bölüm seyirciye oldukça eğlenceli anlar yaşattı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin