'Aslı Enver intikamını mutlaka alır!'

HT Masa ekibi, Aslı Enver-Murat Boz ayrılığını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Aslı Enver intikamını mutlaka alır!'

HT Masa ekibi, evlenmelerine kesin gözüyle bakılan Murat Boz-Aslı Enver ikilisinin sürpriz ayrılığını ve ünlü popçunun hattını değiştirip barışma kapısını kapatmasını değerlendirdi.



Aslı Enver intikamını mutlaka alır



Murat Boz-Aslı Enver ayrılığının yankıları sürüyor. Boz, Enver kendisini sürekli aradığı için eski hattını kapatıp sadece yakınlarının bildiği bir hat kullanmaya başladı. İkili için pek çok kesim “Okyanusu geçip derede boğuldular” yorumunu yapıyor. Bu süreci nasıl yorumlamalı?



Esin Övet: Bir kadının karizması bu kadar yerlerde sürünür. Gerçekten Aslı Enver’in bilinen, uzaktan görünen karizması Murat Boz aşkıyla yerlerde. Çok çirkin söylentiler bunlar çok. Bunları okudukça şunu görüyorum ki çapkınlık haberleri çıktığı anda Aslı Enver iliş- kiyi bitirmeliydi. Kendisi kaşınmış.



İpek Durkal: Şaşırdım çünkü ikiliyi defalarca birlikte gördüm ve son derece mutlu gibiydiler. Evlenirler sanıyordum. Boz bir mesajla terk etti diyorlar, büyük ayıp bence. Böyle aşka böyle son yakışmadı...



Oben Budak: Sürecin buraya gelmesi gayet normal. İlk ayrıldıklarında bırakmaları gerekiyordu ama sevince söz dinlemiyor insan. Murat, yaz mevsiminde albüm yapacaktır kesin. Bu yüzden Aslı Hanım’ın peşini bırakacağını sanmam, dikkatli olsun.



Bülent İpek: ‘Ex’ten next olmaz’ sözü bir kez daha doğrulandı. Aslı Enver’in kıskançlık söylentileri ve evlilik isteği, Murat Boz’un evliliğe olumsuz yaklaşması, müzik dünyasındaki kariyerinin bulunduğu noktadan geriye doğru ivmelenmesi vs. bu konuşulanların hepsinde doğruluk payı var bence. Çok sevmek bazen yetmiyor demek ki, zorlukları birlikte aşamayan iliş- kiler bitmeye mahkûm.



Kadir Kaymakçı: Siz Aslı Enver’in, Murat Boz’u barışalım diye sürekli aradığına gerçekten inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum! Boz, “Ya arkadaş beni bunalttı bu kadın, telefonumu değiştiriyorum, sadece sen bil...” diyerek bir tek Eser Yenenler’e vermiştir numarasını herhalde! O sempatik Murat Boz’un geldiği hale bak; çok yazık.



Reşat Balcıoğlu: Murat Boz geçtiğimiz yıl yaptığı kaçamak sonrası, Aslı Enver’in önünde diz çöküp yalvarmış, Enver de bütün eleştirilere rağmen, “Onu seviyorum” diyerek affetmişti. Şimdi beyefendi telefon hattını da kapatmış, Aslı dizini dövüyordur herhalde. Yüzüstü terk edilen kadın pozisyonuna düştü. Aslı Enver bunun intikamını mutlaka alacaktır. Kadının fendi her zaman erkeği yenmiştir.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin