'Asena'nın aklı hala Caner'de'

Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftada yaşananları masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
'Asena'nın aklı hala Caner'de'

Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Asena’nın aklı hâlâ Caner’de



Caner Erkin’in geçirdiği trafik kazası, eşi Şükran Ovalı’nın hamileliğini ortaya çıkardı. Bunun üzerine eski eşi Asena Atalay, sosyal medyada ilginç bir paylaşım yaptı. Ne diyorsunuz Atalay’ın paylaştığı görsele? Magazin Konseyi haftanın önemli olaylarını masaya yatırdı.



Onur Baştürk: Yazık, üzüldüm ben. Belli ki Caner’i hâlâ seviyor Asena. Hâlâ aklı onda. Hatta belki umudu vardı, bu ilişki bir gün biter diye. Ama hamilelik olayını duyunca belli ki çılgına döndü ve bu paylaşımı yaptı nasıl anlaşılacağını bile bile. Şuursuzca.



Ömür Gedik: Asena Atalay’ın paylaşımı tek kelimeyle “çirkin”. Eski eşini artık rahat bıraksın. Bu kadar kıskançlık, bu kadar çekememezlik fazla.



Cengiz Semercioğlu: Düşman da görsen bir kadına annelik üzerinden vuramazsın, üstelik bunu yapan kendisi de bir anne olan Asena. Şükran’ın hamileliğiyle dalga geçiyor aklı sıra. Asena şunu kabul etmeli artık; Caner defteri kapandı. Caner’le Şükran’ın başka hayatları var.

Çocukları da olacak, evleri, arabaları da. Buna saygı göstermesi gerekiyor.  Bu tür çirkin hareketler Asena’yı küçültür, karşı tarafı değil.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Asena'nın aklı hala Caner'de'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin