Asansördeki sır ölüm aydınlatıldı! Manisa'da bir kadın ve kızı asansörde ölü bulunmuştu. Komşuları tutuklandı

Manisa'da apartmanlarının asansöründe ölü bulunan anne ve kızının ölümüyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Alt komşuları gözaltına alındı. Cani komşu Atalay Yüksel suçunu itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Asansördeki sır ölüm aydınlatıldı! Manisa'da bir kadın ve kızı asansörde ölü bulunmuştu. Komşuları tutuklandı

Manisa'da yaşayan 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları binanın asansöründe ölü bulunmuştu.

Apartman komşularının buldukları cenazeler olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi'ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER 

Başsavcılık, anne ve kızının vücudunda herhangi bir yara ve kesici alet izinin yanı sıra havasızlık nedeniyle boğulduklarına dair bulguya da rastlamadı. Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi.

ALT KOMŞU GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında anne ve kızı boğarak öldüren kişinin ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara'ya gittiği belirlenen komşuları Atalay Yüksel olduğu tespit edildi. Zanlının işlemin ardından Salihli'ye getirileceği öğrenildi.

Yüksel polis ekiplerince Ankara'da gözaltına alınarak Salihli'ye getirildi.

CANİ KOMŞU SUÇUNU İTİRAF ETTİ

İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Yüksel, savcılıktaki ifadesinde, Devrim Güler ile sevgili olmak istediğini belirterek, "Ancak bundan kızı Doğa Etyemez haberdar oldu. Bunun üzerine evlerine çıktım. Tartışma çıktı. Doğa'yı telle boğarak öldürdüm. Bu olay 01.30 sırlarında yaşandı. Bu arada evde bekledim. Yaklaşık 2 saat sonra Devrim Güler eve geldi. Sonra onu da telle boğarak öldürdüm. Olay apartmanın ikinci katında yaşandı. Olaydan sonra her ikisinin de cesedini asansöre koydum ve asansörü 4'üncü kata gönderdim. Sonra sabah bilet alarak trenle önce İzmir'e, ardından yine bilet alarak uçakla Ankara'ya gittim" dedi. 

Cani komşu tutuklandı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin