Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! Hangi başrol veda ediyor?

13 sezon başrolünde yer aldığı diziye veda ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! Hangi başrol veda ediyor?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, yarın ekrana gelecek yeni bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin başrol oyuncularından, 'Aylin' karakterine hayat veren Özlem Çınar'ın yeni sezonda kadroda olmayacağı iddia edildi. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Çınar'ın yeni sezonda kadroda yer alıp yer almayacağını köşesinde yazdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Aylin devam edecek mi?



Bana epey bir not ulaştı, “Aylin’i yeni sezonda da ekibin arasında görmek istiyoruz” diye... Özlem Çınar, 13 sezon bu dizide oynadı. Yeni sezonda olmayacak. Bu bilgi, son anda bir değişiklik olmazsa, (ki tek söz sahibi Türker İnanoğlu’dur) doğru... Danıştığım şirkete yakın isimler, “Çınar dizimize büyük emeği geçmiş ve başarılı değerli bir oyuncudur. 13’üncü sezonu tamamlanan ‘Arka Sokaklar’ın tüm bölümlerinde eksiksiz yer almıştır. Ne var ki, uzun süren bütün dizilerin doğasında zamanla ortaya çıkan yenilenme ihtiyacı, bu proje için de geçerlidir” dediler.



Diziden ayrılanlar...



Uğur Pektaş, Gamze Özçelik, Çağla Kubat, Berk Oktay, Zeynep Beşerler, Can Nergis, Gülcan Aslan ve Beril Kayalar, geçmişten bugüne dizinin ana cast’ında yer almış, rotasyona uğramış oyuncular... Hakan ile Aylin’in aşkı bitecek. Son dakika bir değişiklik olmazsa, yapım tarafının kararı böyle...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin