Arapçı filminden yeni fragman!

Arapsaçı, 30 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Arapçı filminden yeni fragman!

Başrollerini Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un paylaştığı komedi filmi ‘Arapsaçı’nın 2. fragmanı da görücüye çıktı.



Yapımını Insignia Yapım’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği ve senaryosunu  Ömer Faruk Yardımcı ile Ayşe Işıkmen’in kaleme aldığı  ‘Arapsaçı'nın 2. fragmanı da büyük beğeni topladı. İlk fragmanı Facebook ve Instagram'da kısa sürede izlenme rekorları kıran Arapsaçı'nın 2. fragman izleyenlerden tam not aldı.



30 Mart’ta seyirciyle buluşacak olan ‘Arapsaçı’ ezber bozan hikayesiyle dikkat çekiyor. Başrollerini  Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Köksal Engür, Cihan Ercan, Zeynep Kankonde, Bahar Süer, Füsun Demirel ve Ünal Yeter  gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.





Hayatları 'Arapsaçı'na Dönüyor



Heyecan dolu hikayesi ve birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Arapsaçı’nda, eski bir aktörün şöhretli zamanlarından kalan deri ceket, raslantısal olaylar sonucunda birbirinden farklı insanların hayatlarını kesiştirir. Üstüne üstlük ceketin içinde büyük ikramiye çıkmış loto kuponu vardır ve bundan kimsenin haberi yoktur. Elden ele gezen bu deri ceket, tüm karakterlerin hayatlarını kökünden değiştirecek ve adeta Arapsaçı'na döndürecektir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin