Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı başladı!

Zirve, Lojistik Üssü'nün ev sahipliğinde kapılarını tüm ziyaretçilerine açtı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı başladı!

Ankara Lojistik Zirvesi, sektörün tüm oyuncularıyla beraber, Lojistik Üssü'nün ev sahipliğinde kapılarını tüm ziyaretçilerine açtı.



Fuarın Açılışı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yrd. Sayın Selim Dursun, TOBB Başkanlık Divan Üyesi Sayın Faik Yavuz, ASO Yönetim Kurulu Bşk. Sayın Nurettin Özdebir, ATO Yönetim Kurulu Bşk. Sayın Gürsel Baran, Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Yıldırım Üçtuğ, UND Yönetim Kurulu Bşk. Sayın Ö. Çetin Nuhoğlu, ALÜ Yönetim Kurulu Bşk. Sayın Erhan Gündüz, Türkel Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Bşk. Sayın Korhan Yazgan'ın açılış konuşmalarıyla gerçekleştirildi.



Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı başladı!



Ankara Lojistik Zirvesi’nin, lojistik firmalarının, nakliyecilerin, kargo firmalarının, dış ticaret ile ilgili kurum ve kuruluşların, kombine taşımacılık yapan ve bu hizmetten yararlanan üretici kuruluşların, liman işletmecilerinin, ilgili kamu ve sivil toplum kuruluşlarının ve üniversitelerin bir araya gelerek yeni servis ve hizmetlerini tanıtmalarına, iş bağlantıları yapmalarına imkan sağlayan kalıcı bir platform olması hedefleniyor.



Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı başladı! - Resim : 2



Ankara Lojitik Zirvesi 13 Ekim 2018 tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.



Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı başladı! - Resim : 3


Etiketler fuar zirve lojistik
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin