Anadolu Ateşi Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Anadolu Ateşi, 20'nci yaşını Türkiye'nin dört bir yanında kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ateşi Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Sahnelerdeki 20’nci yılını geride bırakan Anadolu Ateşi, yaz turnesini bitirdi kış aylarını da Türkiye’yi gezerek geçiriyor.



Türkiye’nin dans kültürünü 104 ülkede sergileyen Anadolu Ateşi, Türkiye’de de her yıl yaklaşık 1 milyon turisti ağırlıyor.



Anadolu Ateşi’nin 3500 dansçıya eğitim verdiği Türkiye’nin farklı şehirlerinde ve Kıbrıs’taki okullarında da kış sezonuya birlikte eğitim başladı.



Yeni dansçıları yetişirken, dünyayı ve Türkiye’yi gezen turne kadroları da kış programı için yeniden yollarda.



Anadolu Ateşi yarın Bostancı'da



Anadolu Ateşi, 20’nci yıl etkinlikleri öncesinde, bu sezon sergilemeye başladığı “Istanbul Dreams by Anadolu Ateşi” ile şubat ayından bu yana Türkiye turnesine devam ediyor.



08 Kasım Cuma İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi 21:00



22 Kasım Cuma Diyarbakir DBB Kongre ve Kültür Merkezi 21:00



23 Kasım Cumartesi Gaziantep Gaziantep Ün. MAVERA K.M 21:00



24 Kasım Pazar Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi 21:00



Anadolu Ateşi, gençlerin ve çocukların dansla tanışması ve dans eğitimi alması yönünde yürüttüğü faaliyetleri açtığı 11 Dans Akademisi ile taçlandırdırdı.



Anadolu Ateşi, 20 yıl boyunca dans sektörünün her branşına (eğitim, kostüm, makyaj, organizasyon, reklam ve tanıtım, gösteri ve tiyatro salonları, konaklama, ulaşım vb.) direkt ya da dolaylı olarak iş imkanı yarattı ve ekonomik anlamda katkıda bulundu. 20 yılda gösterilerini izleyen 50 milyonu aşkın biletli izleyicine kültür ve sanatın zenginleştirici deneyimini yaşatttı.



Anadolu Ateşi Bostancı Gösteri Merkezi'nde


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin