'Ameliyatımı Türkiye'nin en ünlü futbolcularından biri yaptırdı!'

Selin Ciğerci, Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Ameliyatımı Türkiye'nin en ünlü futbolcularından biri yaptırdı!'

Sosyal medyada 2 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci, Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı. Ciğerci, çok merak edilen özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatını Türkiye'nin en ünlü futbolculardan birinin yaptırdığını söyledi.



Ayşe ARMAN / HÜRRİYET



Onur Haftası’nda Selin Ciğerci’yle kadın kadına... Kendimi bildim bileli yanlış bedendeyim



...



Peki ameliyat süreci?



- O da şöyle oldu, bir gün evde oturuyorum. Bir arkadaşım var benim, o da futbol menejeriydi, beni Türkiye’nin en ünlü futbolcularından biriyle tanıştırdı.



Şu anki sevgilini mi söylüyorsun?



- Yok canım, daha eski. O zaman Gökhan yok hayatımda. Ben o ünlü futbolcuyla tanıştıktan sonra aşık olduk birbirimize. Ve birlikte yaşamaya başladık. İşte o, benim hayatımı değiştirdi.



Nasıl yani?



- Ameliyatımı, her şeyimi o yaptırdı! Bana çok pahalı hediyeler, yüzükler aldı. Hatta spor bir Porsche aldı. O dönem, “Ünlü bir futbolcu sevgilisi var” diye gazetelere haber de olmuştuk. Ama ortalıkta görünmüyorduk, kendi halimizde evimizde, dört duvar arasında yaşıyorduk. Hayatta, en çok istediğim şeyin cinsiyet değiştirme operasyonu olduğunu biliyordu. Sonunda yurt dışından doktor getirtti. O profesör, buradaki profesörle birlikte ameliyatıma girdi. Biliyorsun, bu ameliyatı olmadan önce kesinlikle “Ameliyat olabilir!” diye heyet raporu gerekiyor. Ve devlet hastanesine gitmen gerekiyor, bin tane test yapıyorlar. Bu süreç de yaklaşık bir yıl sürüyor. Yani pembe kimlik almak öyle kolay değil. Her şeyini araştırıyorlar. Hormon dengeni, psikolojini, hazır olup olmadığını… Tüm bunlardan sonra, heyet “Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmasında sakınca yoktur!” dedi. Ve ameliyatı oldum. Hayallerim de gerçek oldu.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin