Alp Navruz'un yeni projesi belli oldu! Partneri kim olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları'nın yakışıklı oyuncusu Alp Navruz'un yeni projesi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Alp Navruz'un yeni projesi belli oldu! Partneri kim olacak?

İki sezon süren 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Sinan Egemen' karakterine hayat veren Alp Navruz, son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor.



Birçok dizi ve film teklifi alan Navruz, Üs Yapım'ın TRT 1'de seyirciyle buluşacak olan 'Elimi Bırakma' adlı iddialı projesiyle anlaştı. İlk adı 'Miras' olan dizinin yönetmen koltuğunda usta bir isim Sadullah Celen oturuyor.



Cumartesi günü çekimleri başlayan, bir gün önce de afiş çekimleri yapılan dizide Alp Navruz, 'Cenk Çelen' karakterine hayat verecek. 'Fazilet Hanım ve Kızları' biter bitmez yeni projesi netleşen Alp Navruz'un bir hafta tatil yaptıktan sonra çekimlere başlayacağı öğrenildi.



Aile bağlarının gücüne dikkat çeken dizide Alp Navruz, büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika'da okuyan oğlu rolüyle kamera karşısına geçecek. Dizide Alp Navruz'un partnerini ise Alina Boz canlandıracak.



'Elimi Bırakma'da Alina Boz, ünlü bir kebapçının Amerika'da aşçılık okuyan kızı Azra Güneş rolüne hayat verecek. Dizide Cenk ile Azra'nın yolları önce uçakta bavulları karıştığında, daha sonra ise Cenk'in babaannesi Feride Çelen'in yaptığı şok sürpriz sonrası birleşecek. Cenk'in babaannesi Feride'yi usta oyuncu Seray Gözler, annesi Serap'ı Ebru Aykaç, liseden beri görüştüğü kız arkadaşı Cansu'yu Cemre Gümeli canlandırıyor.



Dizide Feride Çelen'in yemek şirketinin CEO'su Azmi Yelkenci'yi Burak Tamdoğan, oğlu Tarık Yelkenci'yi "Kalbimdeki Deniz" dizisiyle yıldızı parlayan Batuhan Ekşi oynuyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel ve İpek Filiz Yazıcı da rol alıyor. Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal da konuk oyuncu olarak dizide yer alacak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin