Alkoçlar tahliye edilmişti... Porto Beach Resort Exclusive adıyla yeniden hizmete açılıyor!

Alaçatı’nın en gözde oteli olma özelliği taşıyan Porto Beach Resort Exclusive Alaçatı 2015 yılında ara verdiği işletmesine 2019 yaz sezonuyla beraber geri dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Alkoçlar tahliye edilmişti... Porto Beach Resort Exclusive adıyla yeniden hizmete açılıyor!

2015-2018 yılları arasında Alkoçlar Otelcilik’e kiraya verilen ve Alkoçlar Exclusive Alaçatı adıyla bilinen otel, Alkoçlar’ın mülk sahipleri tarafından tahliye edilmesiyle yeni sezonda Porto Beach Resort Exclusive olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.



Çilkız ailesine ait olan otelin işletmesi ve her türlü yönetimi de yine Çilkız’lar tarafından yapılarak Alaçatı’ya yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. 15 Mayıs’ta açılışı yapılan otel, 14-16 Haziran tarihleri arasında ise seçkin konuklarıyla “Yaza merhaba” demek için gün sayıyor.



Porto Beach Alaçatı Otel, 159 odası, 2 bin 700 metrekarelik tatlı - tuzlu su havuzuyla Alaçatı ile Çeşme’nin ilk ve en büyüğü olması, denize sıfır konumu, 40 dönüm arazi üzerine kurulu kompleksi, dünya mutfağının seçkin örneklerinin yanı sıra Antep Mutfağı’nın da geleneksel lezzetleriyle misafirlerini bekliyor.


Etiketler otel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin