Alina Boz, Tolgshow'a konuk oluyor

Tolga Çevik 'Paramparça' oldu.

Google Haberlere Abone ol
Alina Boz, Tolgshow'a konuk oluyor

Tolgshow’a bu hafta, ‘Paramparça’ disizinin Hazal’ı olarak yıldızı parlayan ve şimdi de ‘Elimi Bırakma’ disizinde rol alan Alina Boz konuk olacak.





Tolga Çevik’ten oyunculuğu ile ilgili iltifat alan Boz, oyunculuğa başlamasının tamamen tesadüf olduğunu, 9 yaşındayken gittiği bir AVM’de karşısına çıkan Noel Baba kıyafetli kişinin, “Sen oyuncu olmalısın” dediğini, bu tavsiye üzerine ailesinin kendisini bir ajansa kaydettirdiğini anlatacak.



Alina Boz, Tolgshow'a konuk oluyor



Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ karakteri olarak 7 Cüceler’in 7’sini birden canlandıracağı, Boz’un ise Pamuk Prenses olacağı oyun izleyenleri kahkahaya boğarken, Çevik ile Boz’un ‘Paramparça’ dizisini yeniden yorumladıkları sahneler büyük beğeni toplayacak.



Alina Boz, Tolgshow'a konuk oluyor - Resim : 2



'Arkadaşım' köşeye sıkışıyor



Tolgshow’un ikinci perdesinde ‘Arkadaşım’ idealist bir direksiyon öğretmeni olarak karşımıza çıkacak. Arkadaşım, ders verdiği hiçbir sürücü adayını ehliyet için yeterli görmezken, hamile bir sürücü adayına ehliyet vermesi için kurs sahibinden baskı görecek. Bakalım Arkadaşım’ın idealistliği mi yoksa işini mi tercih edecek?



Alina Boz, Tolgshow'a konuk oluyor - Resim : 3



25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt’un da yer aldığı merakla beklenen TOLGSHOW’un beşinci bölümü 28 Temmuz Cumartesi akşamı FOX’ta izleyiciyle buluşacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin