Alice Müzikali'nin afişi yayınlandı!

Prömiyeri 7 Şubat’ta gerçekleşecek Alice Müzikali’nin poster görseli yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Alice Müzikali'nin afişi yayınlandı!

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip 'Alice Harikalar Diyarında', Serdar Biliş’in yönetmenliğinde, Tuluğ Tırpan’ın müzikleri ve Beyhan Murphy’nin koreografisi, BKM, Zorlu PSM ve id ortak prodüksiyonuyla çağdaş bir müzikal uyarlama olarak sahnelenecek.



Prömiyeri 7 Şubat’ta gerçekleşecek Alice Müzikali’nin başarılı oyunculardan oluşan rüya kadrosunun ilk kez birlikte yer aldıkları poster görseli yayınlandı.



Alice Müzikali'nin afişi yayınlandı!



Serenay Sarıkaya, 'Alice' olarak izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanırken, Ezgi Mola 'Kraliçe', Enis Arıkan 'Tavşan', Şükrü Özyıldız 'Şapkacı', İbrahim Selim 'Kral', Merve Dizdar ise 'Kedi' rolü ile başrolleri paylaşacak.



Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Alice; yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden, biraz içine kapanık bir genç kızdır. Bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve Tavşan’ı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar. Bu yolculuğun sonunda ise özgüvenli ve cesur bir genç kadına dönüşür. Alice’in genç bir kadın olarak kimliğini bulmasına da yardım eden, sansasyonel, oyunbozan, kaotik ve çılgın Tavşan’ı Enis Arıkan canlandırırken; Alice’in diğer yol arkadaşı, bir görünüp bir kaybolabilen meleksi ve şeytani Kedi’si rolünde ise Merve Dizdar yer alacak.



Alice’in pimpirikli, hırslı, dominant ve sivri dilli Kraliçe’sini Ezgi Mola canlandırırken; Kraliçe’nin cezalandırdığı ve bu yüzden zamana sıkışan Şapkacı rolünde ise Şükrü Özyıldız yer alacak. Alice’in biraz sakar ve çocuksu ama bir o kadar da romantik ve babacan Kral’ı rolünde ise İbrahim Selim olacak.



Görkemli sahne tasarımı, 23 kişilik dans kumpanyası, canlı orkestrası, kostümleri ve heyecan dolu hikayesi ile izleyicisine görsel bir şölen yaşatacak Alice müzikali için tasarlanan multimedya içeriklerinin prodüksiyonunu ise Illusionist ekibi gerçekleştiriyor.



Hazırlık sürecinde üç gün süren yeşil ekran çekimlerinin yanı sıra üç boyutlu tarama, motion capture teknolojileri de kullanıldı. Tüm bu teknolojiler, sahnede projeksiyon mapping sayesinde izleyiciyle buluşacak.



'Ben kimim?'



Hangisi gerçek, hangisi sanal?



Kendini yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden Alice, bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve beyaz tavşanı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar.



'Ben Kimim?' sorusuna cevap ararken kendini fantastik bir dünyada bulan Alice, hayal gücü zenginliğiyle bu yeni evrende kendi cesaretini sınayacak, korkularıyla, arzularıyla baş başa kalacaktır.



'Alice' müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın, büyüme hikayesidir.



BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dünya sahnelerinin büyük prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisiyle buluşacak.



Künye:



Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim, Merve Dizdar.

Yönetmen: Serdar Biliş

Müzik: Tuluğ Tırpan

Koreograf: Beyhan Murphy

Metin: Aylin Alıveren, Murat Uyurkulak

Yapımcı: BKM, ZORLU PSM, ID

Proje Yapımcısı: Nisan Ceren Göknel

Yaratıcı Yapımcı: Ayşe Barım

Sahne Tasarım: Gamze Kuş

Kostüm Tasarım: Ayşegül Alev

Işık Tasarım: Cem Yılmazer

Multimedya Tasarım ve Prodüksiyon: Illusionist


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin