Ali Vatansever'in son filmi SAF'tan dikkat çekici afiş!

43. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak olan 'SAF'ın afişi yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Vatansever'in son filmi SAF'tan dikkat çekici afiş!

İlk filmi 'El Yazısı' ile tanınan Ali Vatansever’in ikinci sinema filmi 'SAF', Toronto’da dünya prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. 11 Eylül günü, Toronto Film Festivali 'Discovery' bölümünde ilk kez sinemaseverlerle buluşacak olan filmin afişi yayınlandı. Daire Creative'ten başarılı tasarımcı Arda Aktaş imzalı afiş, farklı görsel diliyle dikkatleri üzerine çekiyor.



Başrollerini genç ve başarılı oyuncular Saadet Işıl Aksoy ve Erol Afşin’in paylaştığı “SAF”ta onlara Onur Buldu, Ümmü Putgül ve Kida Ramadan eşlik ediyor. Ali Vatansever’in kaleminden çıkan filmde Fikirtepe’de bir gecekonduda yaşayan genç evli bir çiftin kentsel dönüşüm söylentilerinin mahalleye düşmesiyle beraber dönüşen hayatları anlatılıyor.



Yapımcılığını Terminal Film, 2Pilots Film ve 4 Proof Film’in üstlendiği filmin çekimleri geçtiğimiz sonbaharda İstanbul’da tamamlandı. Türkiye-Almanya-Romanya ortak yapımı olan SAF T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Film und Medienstiftung NRW ve Eurimages destekleriyle gerçekleştirildi.



Ali Vatansever'in son filmi SAF'tan dikkat çekici afiş!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin