Akit TV'de bir skandal daha: Zurnanın son deliğiydi Mustafa Kemal!

Mustafa Kemal Atatürk'ün Harekat Ordusu'ndaki rolüne dair soruya Ahmet Anapalı skandal yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Akit TV'de bir skandal daha: Zurnanın son deliğiydi Mustafa Kemal!

Sunucunun bir izleyiciden geldiğini söylediği, Mustafa Kemal Atatürk'ün Harekat Ordusu'ndaki rolüne dair soruya Ahmet Anapalı skandal bir yanıt verdi.



Daha önce de defalarca Atatürk'e hakaretler yağdıran Akit TV’de skandallar bitmiyor. Geçen gün “Gün Başlıyor” programında, programın sunucusu Ahmet Keser, “Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden başlarız” ifadelerini kullanmıştı.



Daha önce de Akit TV’de yayımlanan başka programlarda tepki çeken ifadeler kullanılmıştı. O programlardan birisi de 12 Şubat’ta yayımlanan “Saklanan Tarih” idi.



'Zurnanın son deliğiydi Mustafa Kemal'



Programa konuk olarak katılan Ahmet Anapalı isimli şahıs, izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyordu. Sunucunun bir izleyiciden geldiğini söylediği, Mustafa Kemal Atatürk’ün Harekat Ordusu’ndaki rolüne dair soruya Anapalı skandal yanıt verdi.



Anapalı önce “Harekat Ordusunda zurnanın son deliğiydi Mustafa Kemal” dedi. Hızını alamayan Anapalı sözlerini şöyle sürdürdü:



"Gel gel, git git yapan, bana su getir, sırtımı kaşı, bacağıma masaj yap emirlerini uygulayan emir subayı Mustafa Kemal'di."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin