'AJDA PEKKAN'IN ŞARKILARINA SANSÜR' İDDİASINA YALANLAMA

Fatih Belediyesi, Ajda Pekkan’ın içinde ‘sarhoş’ ve ‘meyhane’ kelimelerinin geçtiği şarkılarına yasak getirildiği iddiasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
'AJDA PEKKAN'IN ŞARKILARINA SANSÜR' İDDİASINA YALANLAMA

Fatih Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle:


 


Fatih Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Sultanahmet Amfi Tiyatro Sahnesi’nde her akşam ücretsiz olarak vatandaşlara Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Klasik Türk Müziği ve tasavvuf müziği eserleri seslendiren bir sanatçının konseri yer almaktadır. Ramazan Ayı başında hazırlanan program çerçevesinde 22 Ağustos 2011 Pazartesi günü de sanatçı İhsan Gündoğdu’nun konseri yer alıyordu. Sanatçıların katılımını sağlayan organizasyon firmasının temsilcisi tarafından Belediye yetkililerine pazartesi akşamı son dakikada, sanatçı İhsan Gündoğdu’nun rahatsızlığı nedeniyle konserine katılamayacağı, ancak yerine başka bir sanatçı getirmeye çalıştıkları bilgisi verildi ve organizasyon şirketi Ali Akcan ve Arkadaşları’nın sahneye çıkabileceğini söyledi. Belediye yetkilileri tarafından, organizasyon firmasıyla yapılan protokolde yer alan sanatçının gelmemesi nedeniyle alternatif sunulan ekibin de sahne almasına yer verilmemiştir.   


 


Organizasyon şirketi tarafından belediyemize sorulmadan son anda Ali Akcan ve Arkadaşları yönlendirilmiştir. Ajda Pekkan şarkıları ile ilgili belediye yetkilileri ile Ali Akcan ve arkadaşları arasında herhangi bir görüşme yapılmamıştır. Dolayısı ile bir yasaklama da söz konusu değildir.


 


Kamuoyuna saygı ile duyurulur…  

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin