AJANS PRESS, TÜM TEMSİLCİLERİ İLE KIBRIS'TA BULUŞTU

Kıbrıs ve Türkiye genelindeki temsilcilik sayısını artıran medya takip şirketi Ajans Press, tüm bayileri ile KKTC'de biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
AJANS PRESS, TÜM TEMSİLCİLERİ İLE KIBRIS'TA BULUŞTU

Lefkoşa’da Golden Tulip Hotel'de gerçekleşen ve 3 gün süren genel değerlendirme toplantılarında, geçtiğimiz yıl başlatılan, Türkiye’nin her yerine “nitelikli bilgi” taşıma hedefinde ne kadar yol kat edildiği görüşüldü.
 
Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan’ın da katıldığı toplantılarda yeni hedefler saptanırken, alt temsilcilikler ve yurt dışı temsilcilikleri ilgili başvuru ve projeler de değerlendirildi.
 
Toplantılar sonrasında Ajans Press yöneticileri ve tüm bölge temsilcileri, KKTC Başbakanı İrsen Küçük tarafından kabul edildi. Kabulde konuşan Mehmet Ali Özkan, 60 senedir bir mücadele içinde olduklarını, potansiyelinden ötürü ilk temsilciliklerini KKTC’de açtıklarının altını çizdi. Başbakan İrsen Küçük de,Türkiye’deki olumlu gelişmelerin KKTC’ye de yansıdığını söyleyerek, bazı büyük projelerin başlatılmasının ve hayata geçirilmesinin KKTC ekonomisini geliştireceğini kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin