Ajanda PR'a yeni müşteri!

InterContinental Hotels Group’un Türkiye’deki amiral markası Crowne Plaza Florya’nın iletişim çalışmalarını bundan böyle Ajanda PR yürütecek.

Google Haberlere Abone ol
Ajanda PR'a yeni müşteri!

Sektörün önde gelen iletişim ajanslarından Ajanda PR müşterileri arasına InterContinental Hotel Group’un (IHG) 5 yıldızlı otel markası Crowne Plaza İstanbul Florya’yı da ekledi. Denize sıfır konumu, doğayla bütünleşik lokasyonu ile bölgenin tek 5 yıldızlı oteli olan Crowne Plaza Istanbul Florya’nın tüm iletişim çalışmalarını bundan böyle Ajanda PR yürütecek.



ŞEHİRDE TATİL KÖYÜ HİSSİ



Şehir merkezinde tatil beldesi sıcaklığını hissettiren, yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerin yanı sıra İstanbul dışına çıkmak istemeyenlerin de hafta sonu veya tatillerde keyifle zaman geçirebilecekleri Crowne Plaza Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya’ya sadece 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Böylelikle, otelde konaklayan tüm misafirler çok uzağa gitmeden aynı komplekste yer alan bu tesislerden avantajlı olarak yararlanabiliyor. Öte yandan Crowne Plaza Florya, yeme-içme mekanı olarak da Florya’daki en önemli lezzet duraklarından biri…



Ayrıca otelde akşam yemekleri, davetler, toplantılar ve diğer etkinlikler için kapalı balo salonu, farklı büyüklüklerdeki toplantı salonları, açık havuz alanı ve bahçe kullanımı, denizi kucaklayan teras davet alanı ile geniş yelpazede organizasyon seçenekleri sunuluyor.



Bölgesinin tek 5 yıldızlı oteli “Crowne Plaza Florya” ile el sıkışan ve kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Aston Martin Turkey, Superglamourous Turkey, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel,Kıbrıs Grand Pasha Hotel, Kıbrıs Lefkoşa Golden Tulip Otel, Pasha International Group, İda Costa Assos, Tezmaksan Makina, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), Artist Yapım, Artı Film, Deliberti, Yeniköy Yelken Restaurant gibi sektöründe öncü markalar ile kişisel iletişim danışmanlığında Barış Muslu, Zeynep Tarhan Muslu, ve Mesut Yar gibi ünlü isimler de yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin