'Aileler Yarışıyor'a rekor başvuru!

Efsane yarışma, TRT'de Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekrana dönmüştü.

Google Haberlere Abone ol
'Aileler Yarışıyor'a rekor başvuru!

Geçtiğimiz hafta Ufuk Özkan’ın sunumuyla TRT 1’de yayına başlayan efsane yarışma programı 'Aileler Yarışıyor'a ilk 1 ay içerisinde 400 bin başvuru yapıldı.



Yarışmacı olmak isteyen izleyicilerin yoğun ilgisi, bir süreliğine programın web sitesini çökertti ve başvuru telefonlarını kilitledi.



Programın yapımcısı Eyüp Üstün “Programa olan yoğun ilgiden çok memnunuz. Ekibimiz tüm başvuruları tek tek değerlendirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.



Çok keyifli bir program. Yarışmak isteyen tüm izleyicilerimizi başvuru yapmaya davet ediyoruz. Bize sıra gelmez demesinler, başvursunlar..” diye belirtti.



'İstanbul - Muğla arası mekik dokuyorum'



“100 Kişiye Sorduk” cümlesiyle efsaneleşen yarışma programı Aileler Yarışıyor’a olan ilgiden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Ufuk Özkan, “Bir yandan Muğla’da Kalk Gidelim dizimizin setine devam ediyorum, öte yandan haftanın 3 günü İstanbul’da yarışmanın setindeyim. Anlayacağınız İstanbul - Muğla arası mekik dokuyorum. Ama bu benim için yorgunluktan öte büyük bir keyif. Muğla benim ikinci evim oldu. Aileler Yarışıyor efsanesinin içinde yer almak ise paha biçilmez.” dedi.



Dünyada en çok izlenen formatlardan biri olan Aileler Yarışıyor Hafta içi her gün saat 15:45’te TRT1’de ekrana geliyor.



'Aileler Yarışıyor'a rekor başvuru!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin