Ailecek Şaşkınız filminin detayları ortaya çıktı!

Milliyet yazarı, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni filminin detaylarını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Ailecek Şaşkınız filminin detayları ortaya çıktı!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni filmi Ailecek Şaşkınız'ın detayları ortaya çıkmaya başladı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, filmin konusunu ve oyuncu kadrosundan bazı isimleri köşesinde yazdı.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



CEMCİR VE KURAL’LI ‘AİLECEK ŞAŞKINIZ’!



Sevilen komedi dizileri ‘İşler Güçler’, ‘Kardeş Payı’, milyonları sinema salonlarına çeken ‘Çalgı Çengi’ ve ‘Düğün Dernek’ filmlerinin süper ikilisi Ahmet Kural’la Murat Cemcir’in yeni projelerinin cast çalışması bitti. ‘Ailecek Şaşkınız’ adlı komedi filminin çekimleri 17-18 Temmuz gibi başlayacak.

Filmin senaryosunu yazan Selçuk Aydemir’in yöneteceği ‘Ailecek Şaşkınız’ın çekimleri Bursa’da yapılacak. Görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki’nin üstleneceği filmde Kural, zengin bir müteahhitin oğlu Ferhat’ı canlandıracak. Cemcir ise çocukluk arkadaşı Ferhat’ın holdingine CFO yaptığı Gökhan’ı oynayacak. Kimseyi beğen-meyen, megaloman Ferhat, günün birinde gönlünü, mütevazı, iyilik yapmasını seven ve başarıya odaklı emniyet mensubu genç bir kız olan Elif’e kaptıracak.



Filmde, Cengiz Bozkurt’un canlandıracağı esnaf lokantası sahibinin kızı Elif’i, Türkiye’nin ilk kadın ilçe emniyet müdürü olan ve 1’inci sınıf emniyet müdürlüğünden emekli İnci Aksoy’un oyuncu kızı Saadet Işıl Aksoy canlandıracak. Ekonomileri ve yaşama bakışları farklı iki ailenin gençleri arasındaki aşkı, mizahi bir dille anlatacak TR 40 33 Productions’ın filmi, 2018’de vizyona girecek. Filmin dağıtımını, Mars üstlenecek.



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin