Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı? Açıklama geldi

Ünlü çiftin ayrılığıyla ilgili, flaş bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı? Açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın ayrılıkları hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Sıla’nın, Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla’ya tokat attığı öne sürüldü. Bu haberlerin ardından Ahmet Kural bir açıklama yaptı.



Yaşadıkları aşk kadar ani gelen ayrılıklarıyla da gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural-Sıla’nın ilişkisinin neden bittiği ortaya çıktı!



Akşam Life'ın haberine göre; Sıla’nın, Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla’ya tokat attı.



Parmağını kırmıştı



Şiddete tahammül edemeyen Sıla, ilişkisini bitirdi. Kural’ın son pişmanlığı fayda etmezken Sıla, bir daha geri dönüşün olmayacağını da dile getirdi. Kural, daha önce de eski kız arkadaşının parmağını kırmıştı.



Çıkan habelerin ardından Ahmet Kural, Twitter sayfasında bir açıklama yayınladı:



"Üstün hayal gücünüzle beni karalamaya çalışırken, değerli bir sanatçımıza da iftira attığınızın farkına varmanızı dilerim. Saygılarımla..."



Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı? Açıklama geldi



Parmağını kırmıştı



Ahmet Kural, daha önce de eski kız arkadaşının parmağını kırmıştı.




Üstün hayal gücünüzle beni karalamaya çalışırken, değerli bir sanatçımıza da iftira attığınızın farkına varmanızı dilerim. Saygılarımla...


— Ahmet Kural (@AHMTKURAL) 2 Şubat 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin