Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a zeytin dalı

İki isim arasında 'zır cahil' polemiği yaşanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a zeytin dalı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal arasında başlayan 'zır cahil' polemiği, sonlandı. Hakan, Biz10 TV YouTube kanalında yaptığı programda, Portakal'a zeytin dalı uzatarak "Buradan bin selam yolluyorum" ifadelerini kullandı.



FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan arasında geçen günlerde bir polemik çıkmıştı.



Fatih Portakal, peşmerge için 'terörist ifadesini kullanmış, Ahmet Hakan ise köşesinden Fatih Portakal’ın sözlerine, "Peşmergeye terörist demenin zır cahillik olduğunun farkında değil" diyerek yanıt vermişti.



Portakal da, Hakan'ın sözlerine kişisel Twitter adresinden, "Zır cahil ağır olmuş ama! Diyecek bir şey yok" şeklinde cevap vermişti.



Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a selam



Ahmet Hakan, geçen hafta sonu peşmerge tartışmasına girdiği Fatih Portakal’a Biz10TV YouTube kanalında yayınlanan programından bir cevap verdi.



Hakan, Portakal'ın meseleyi hiç kişiselleştirmediğini yalnızca kendisine, “Zır cahil demeyeydin iyiydi” dediğini hatırlatarak, "Burnundan kıl aldırmamanın geçer akçe olduğu bir dönemde... Eleştiri, üstelik ağır eleştiri karşısında sergilenen bu tahammül, ne yalan söyleyeyim, benim çok hoşuma gitti. Buradan Fatih Portakal’a bin selam yolluyorum" dedi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin