Ahmet Hakan, Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinde olacak mı?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, iddialara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan, Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinde olacak mı?

TV8'de yayınlanan 8'de Bugün programına Acun Ilıcalı ile birlikte konuk olan Ahmet Hakan, Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programına jüri olacağı iddiasına açıklık getirdi.



Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı'nın yazlık evine ziyarete giden Ahmet Hakan, Ilıcalı ile birlikte TV8'de yayınlanan programa konuk olmuştu.



Bu programın ardından Ahmet Hakan'ın 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışma programına jüri olacağı magazin sayfalarını süslerken deneyimli gazeteci, 30 Ağustos'ta yayınlanan köşe yazısında hakkında çıkan iddialara noktayı koydu.



Ahmet HAKAN / HÜRRİYET



JÜRİ Mİ OLUYORUM?



“BEN hayatımda hiç magazin programı izlemem, hep belgesel izlerim” diyen annem, telefon açıp “Sen Yetenek Sizsiniz’de jüri mi oluyorsun?” diye sordu... Hemen anlamıştım: Annem yine kaçırmamış magazin programlarını!



*



Mesele şu: Ben Kanal D Haber’deyken en cevval muhabirlerimizden biri olan Orkun Ün, TV 8’de “8’de Bugün” diye bir programa başladı... Bana da bir teklifle geldi: “Acun Bey ve sizi bir araya getirmek istiyorum”. Ben kabul ettim, Acun da etmiş... Böylece buluştuk... Orkun sordu, biz de cevap verdik. Orkun, bir ara Acun’a dönüp “Ahmet Hakan’dan jüri üyesi olur mu?” diye sorunca Acun, “Olur... Hem de bayağı iyi olur” diye bir cevap verdi... İşte bu cevaptır magazindeki haberlerin kaynağı...



*



Benim açımdan ise durum şudur: Sanırım Acun, “Asosyal, çekingen, ürkek bir adam... Bundan jüri müri olmaz” demek yerine kibarlık yapıp “Niye olmasın” demeyi tercih etti.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin