Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı!

Ahmet Altan ile Mehmet Altan'ın, birlikte katıldıkları bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle suçlandıkları öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı!

Gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ operasyonu kapsamında sabah saatlerinde gözaltına alındı. Ahmet ve Mehmet Altan'ın, 14 Temmuz'daki programda kullandıkları ifadeler nedeniyle gözaltına alındıkları öğrenildi.



Bağımsız Gazetecilik Platformu (P24) twitter'dan Ahmet Altan ile Mehmet Altan'ın gözaltına alındığını duyurdu. 



Nazlı Ilıcak ve Prof.Dr. Mehmet Altan’ın Can Erzincan TV'deki televizyon programına konuk olarak katılan Ahmet Altan’ın programda kullandıkları ifadeler nedeniyle gözaltına alındıkları öğrenildi.



GÖZALTI GEREKÇESİ 14 TEMMUZ'DAKİ PROGRAM



AA'nın haberinde Ahmet ve Mehmet Altan'ın, 14 Temmuz'daki programda kullandıkları ifadeler nedeniyle gözaltına alındıkları belirtildi. Altan kardeşlerin, İstanbulCumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.



NAZLI ILICAK’IN DA İFADESİ ALINACAK



Soruşturma kapsamında programdaki ifadeler sebebiyle Nazlı Ilıcak’ın da ifadesinin alınacağı öğrenildi. Altan kardeşlerin, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor.



Can Erzincan TV, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ bağlantısı gerekçesiyle kapatılmıştı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin