'Ahlaksız teklifler alıyorum ve tacize uğradım'

Cem Belevi, Mertçe Sohbetler'e konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Ahlaksız teklifler alıyorum ve tacize uğradım'

Beyaz TV'nin sevilen programı 'Mertçe Sohbetler'in bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi'ydi.



'AVM şarkıcısı değilim'



Küçükken megastar Tarkan'ı izleyerek şarkıcı olma hayalleri kurduğunu anlatan Cem Belevi; AVM şarkıcısı olmadığını,amacının açık hava konserlerini doldurmak olduğunu sözlerine ekledi...



'Ahlaksız teklifler alıyorum ve tacize uğradım'



Genç kızların sevgilisi genç sanatçı program esnasında flaş açıklamalar yaptı.Sunucu Mert Doğan'ın ''Hiç ahlaksız teklif aldın mı?'' sorusuna ''Evet'' yanıtını veren Cem Belevi, bazı hayranlarının kendisine çıplak fotoğraflarını yollayarak ahlaksız tekliflerde bulunduklarını itiraf etti.Bu fotoğrafların ilişkisi varken de geldiğini belirten Cem Belevi,yollanan fotoğrafları her seferinde görmezden geldiğini ve sildiğini söyledi.



Bir Almanya konserinde bayan hayranı tarafından cinsel tacize uğradığını da anlatan sanatçı, hayranıyla fotoğraf çekimi esnasında elle tacize uğradığını ve bu tip olayların başına çok geldiğini de ekledi.



Cem Belevi, sevgilisi Zehra Yılmaz'la evleniyor mu?



Geçtiğimiz günlerde Çeçme'de sevgilisi Zehra Yılmaz'a yüzük hediye ettiğini öğrendiğimiz genç sanatçı, evlilik teklifi yapmadığını ve yakın zamanda da evlenmeyi düşünmediğini belirtti.Programın daimi konuklarından,ünlülerin yaşam koçu Meltem Kerimoğlu'nun ''Cem Belevi'nin evliliği 2021'de olacak'' öngörüsü de genç popçuyu bir hayli şaşırttı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin