'Acun’un gözünden Ahmet Hakan’la 5 maddede Çeşme'

Ahmet Hakan, Çeşme'de Acun Ilıcalı'nın konuğu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Acun’un gözünden Ahmet Hakan’la 5 maddede Çeşme'

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de Acun Ilıcalı'nın misafiri olmuştu. Ilıcalı, buluşmayla ilgili olarak, Hakan'ın köşe komşusu Cengiz Semercioğlu'na konuştu.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Acun’un gözünden Ahmet Hakan’la 5 maddede Çeşme



Ahmet Hakan geçenlerde Çeşme’de konuk olduğu Acun Ilıcalı’yla ilgili gözlemlerini yazdı...



Aynı buluşmanın Acun gözünden nasıl göründüğünü merak edip Acun’a telefon açtım...



Tavlada yendin mi, ne yaptınız ne ettiniz diye sordum Acun’a...



O da bana 5 maddede Ahmet Hakan’la Çeşme buluşmasını anlattı...



1- Alternatif programın olsun



Ahmet Hakan’la program yapacaksanız, mutlaka elinizde alternatif bir programınız olsun. Zira çeşitli etkenlerden dolayı sizinle buluşma ihtimali yüzde 50’dir... Ama durumu o kadar güzel açıklar ve özür diler ki siz kendinizi suçlu hissedip onu ikna etmeye çalışırsınız. Nitekim bir gün gecikmeyle de olsa Çeşme’ye geldi....



2- Neşesi yerindeydi



Yüz ifadesinden ne hissettiğini anlama şansınız yok, sürekli bir gülümseme hali... Acaba sıkıntıdan patladım mı diyor, yoksa mutlu mu, anlamak uzman işi... Ama anladığımız kadarıyla Çeşme’de neşesi yerindeydi.



3- Tavlada yensen ayıp oldu mu derdim



Söylendiği gibi tavlada yenmedim, fazla ağırbaşlı durduğu için onunla tavla oynamak gelmedi içimden. Bana gıcık olduğum rakip lazım. Ahmet Hakan’ı yensem ‘acaba ayıp oldu mu’ diye düşünürüm.



4- Psikolog gibi dinliyor



Muhabbeti, konulara intibak hızı süper. Karşı tarafa dinlediğini hissettirdiği için sürekli anlatasınız geliyor. Bazen bir psikolog yakınlığı hissettirdiği için bir süre sonra özel sırlarınızı bile anlatabilirsiniz.



5- Japonlar gibi şaşkındık



Benim için Türkiye’nin tartışmasız en iyi kalemlerinden, onu ağırlamak bir zevkti. Hayatı yaşama şeklimizdeki 100 farka rağmen beraber güzel bir gün geçirmeyi, Japon turistlerin dünyayı gezerken yaşadıkları keşif zevkine benzettim. İkimiz de hayretle birbirimizi inceleyip durduk.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin