ACUN'UN EŞİ DOLANDIRILDI

Acun Ilıcalı'nın dekorasyon işi ile uğraşan eşi Zeynep Ilıcalı, Bodrum'da dekorasyonunu yaptıkları lüks villalar için anlaştıkları bir şirket tarafından dolandırıldığı iddiasıyla şikâyetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
ACUN'UN EŞİ DOLANDIRILDI


"Teşekkürler Dekorasyon" adlı şirketi bulunan Zeynep Ilıcalı geçtiğimiz yıl dolandırıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat etti. Ilıcalı ifadesinde, şüpheli Adres Yapı İnşaat adlı firmanın yetkilileriyle Bodrum'da yapılan lüks villaların dekorasyonu ve mobilyaları için sözlü mutabakata vardıklarını söyledi. Bu anlaşma gereğince 386 bin 522 liralık fatura düzenlediklerini ve ilk etapta 256 bin liralık, daha sonra da 130 bin liralık olmak üzere iki parça olarak malzemeleri İstanbul'dan Bodrum'a gönderdiklerini belirten Zeynep Ilıcalı, bu hizmet karşılığında sadece 130 bin liranın kendi hesaplarına gönderildiği söyledi. Geri kalan 256 bin liranın ödenmemesi üzerine Bodrum İcra Dairesi'ne iflas başvurusunda bulunduklarını ifade eden Ilıcalı, şunları anlattı:

'BİZ O ŞİRKET DEĞİLİZ'
"Öncelikle husumet itirazında bulundular. Sonra 'faturada belirtilen Adres Yapı İnş. Ltd. Şti. isimli şirket biz değiliz, tebligatları yanlışlıkla aldık' diyerek itirazda bulundular. Sonra borca itiraz ettiler. Oysa faturalar incelendiğinde, faturaların bu şirket adına kesildiği ve kendilerinin de borcu kabul edip 130 bin lirayı şirket hesabına gönderdiği görülecektir. Böyle bir yanlışlık olsaydı bu şekilde para göndermezlerdi." Soruşturmayı tamamlayan savcılık, şirketin iki yetkilisi Necmi B. ve Ömer U. hakkında TCK'nın 158/1-h maddesi gereğince "Şirket yöneticilerinin ticari faaliyetleri sırasında dolandırıcılığı" suçundan dava açtı. 2 yıldan 7 yıla kadar hapisleri istenen şüphelilerin yargılanmalarına önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanılacak.


Orhan Yurtsever/Sabah

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin